Ontdek jouw ideale verblijf

Camping chalet weekend

Wil je graag een weekendje weg naar een leuk vakantiehuisje in een mooie, bosrijke omgeving? Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten beleef je jouw perfecte camping chalet weekend waarbij je even helemaal tot rust kan komen! Onze camping beschikt naast leuke chalets ook over uitstekende en leuke faciliteiten om je verblijf helemaal compleet te maken.

Bekijk onze chalets

Vakantiechalet 3 (6 persoons)

De beste chalets voor een heerlijk weekend

Onze camping biedt een brede keuze aan chalets om een heerlijk weekend in door te brengen. Zo zijn er knusse chalets voor 4 personen, maar ook grotere chalets voor 5 of 6 personen. Iedere chalet is gelegen in een prachtige, rustige omgeving omringd door groen. Voor de liefhebber bieden we zelfs een aantal speciale chalets aan het water. Al onze chalets zijn van alle gemakken voorzien, zoals Wi-Fi en een moderne badkamer. Beleef een heerlijk weekendje weg in de natuur, met alle luxe van een chalet!

Boek je weekendje weg

Faciliteiten op de camping

Naast onze chalets voor een ideaal weekendje weg, vind je op onze camping ook een ruim aanbod aan geweldige faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een handige winkel waar je ook versgebakken broodjes kan halen, maar er is ook genoeg te beleven op onze camping! Er zijn tal van speelvoorzieningen voor kinderen, van zwembaden tot speeltuinen, maar ook sportvoorzieningen, een interactief speelveld en een wandel- en speelbos. Onze familiecamping heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk weekend in een chalet!

Bekijk onze faciliteiten

Midgetgolfbaan

Boek jouw chalet weekend

Wil je een weekend weg in een chalet op onze camping? Boek dan snel je chalet bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze chalets of camping? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je dan graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf