Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met animatie

Elk weekend én elke schoolvakantie Boordevol programma met activiteiten Voor het hele gezin

Ontmoet ons enthousiaste animatieteam

Tijdens jouw verblijf op onze camping met animatie hoef je je geen moment te vervelen. Ons animatieteam staat voor je klaar, of het nu tijdens de schoolvakanties of in het weekend is, zij zorgen ervoor dat er altijd iets leuks te beleven is op de camping. Het animatieprogramma biedt diverse activiteiten aan, variërend van knutselen en dansen tot sport en spel. Wil jij binnenkort kennismaken met ons animatieteam? Boek dan snel jouw vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten!

Een hele dag plezier met het animatieteam

Dagelijks worden er fantastische activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. De dag begint in elk geval met een lekkere warming-up, waar volop gedanst wordt, verzorgd door de enthousiaste leden van ons animatieteam. Dit zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor een actieve dag vol nieuwe indrukken en activiteiten. Nadat iedereens spieren goed zijn opgewarmd, staat er aansluitend een leuke knutselactiviteit op het programma. Op deze manier beginnen de kinderen de dag lekker sportief én met een flinke dosis creativiteit. Hierdoor kent elke vakantiedag bij ons een fantastische start.           

Naast het stimuleren van creativiteit biedt ons animatieteam natuurlijk nog een tal van andere leuke activiteiten aan. Zo worden er regelmatig sportmiddagen of spelactiviteiten georganiseerd. Aan het einde van de middag gaat er speciale aandacht uit naar de peuters, en wordt er volop plezier gemaakt met leuke activiteiten voor de allerkleinsten. In de avond is er ook nog een leuke activiteit om de dag mee af te sluiten. Van levend stratego en spooktochten tot het bakken van heerlijke koekjes; de kinderen zullen zich geen moment van de dag vervelen! Kijk in de app voor een overzicht van alle activiteiten.

Bekijk het animatieprogramma in de app

Waterspellen

Interactief spel

Heerlijk spelen bij Krieghuusbelten

Het animatieteam van Familievakantiepark Krieghuusbelten organiseert afwisselende activiteiten op en rondom het vakantiepark. Daarnaast zijn er ontzettend veel speelmogelijkheden op ons park! Je vindt hier niet alleen op een groot deel van de kampeervelden speelvoorzieningen, ook centraal op het park vermaken jouw kinderen zich uren! Waar je ook bent, er is altijd een speelvoorziening in de buurt.

Krieghuusbelten heeft bij minder mooi weer een indoorspeeltuin en sporthal. Is het toch prima weer om buiten te spelen? Neem dan een kijkje op het interactief speelveld Hier komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. Tevens vind je hier een interactief pannaveld, waarbij dit veld jou als speler vertelt wat je moet doen! Bijzonder toch? Het wandel- en speelbos van Krieghuusbelten is voor de echte waaghalzen!

Ontdek alle speelvoorzieningen

Ontdek Raalte en Overijssel!

Naast het te gekke animatieprogramma dat onze camping te bieden heeft, is er meer dan genoeg te beleven in de omgeving van de camping. Je vindt namelijk een tal van leuke stadjes en dorpen in de buurt van Familievakantiepark Krieghuusbelten. Dus als je er een dagje op uit wilt, heb je genoeg keuzemogelijkheden. Bovendien zijn er een aantal pretparken in de omgeving te vinden. Hierdoor kun je gemakkelijk een dagje eropuit zonder ver te hoeven reizen. Natuurlijk staan wij bij Familievakantiepark Krieghuusbelten voor je klaar om je te helpen bij het plannen van het leukste dagje uit en geven van je graag tips.

Als je meer geïnteresseerd bent in het verkennen van de prachtige omliggende natuur, trek dan je wandelschoenen aan of stap op de fiets en ga er op uit!

Ontdek de omgeving

Centrum Raalte

Storm & Sterre animatie

Ken jij Storm & Sterre al?

Deze twee allerbeste vriendjes zijn meerdere keren per week in ons theater te zien. Storm is een stoere slimme, maar af en toe ook klunzige puber, die graag een uitdaging aangaat. Sterre let dan altijd goed op hem, ook omdat zij al een stukje ouder is!

Sterre is een echte creatieveling die ook nog eens heel erg houdt van zwemmen, ballet, dansen en kunstschaatsen.

Samen willen Storm & Sterre alle kinderen op het park ontmoeten om samen de leukste avonturen mee te maken! 

Genoeg te doen bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Hamburger eten

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Spelen in Speelbos

Wandel- en speelbos

  • Historische zandkuilen
  • Rust en natuur
  • Diverse speeltoestellen

Meer over ons wandel- en speelbos

Kinderen springen in buitenzwembad

Sfeervol binnen- en buitenbad

  • Met uitschuifbaar dak
  • Grote waterglijbaan van wel 50 meter
  • Inclusief peuterbad

Bekijk ons verfrissende zwembad

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf