Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met animatie

Elk weekend én elke schoolvakantie Boordevol programma met activiteiten Voor het hele gezin

Ontmoet ons enthousiaste animatieteam

Tijdens jouw verblijf bij onze camping met animatie hoef jij je geen enkel moment te vervelen. Ons animatieteam zorgt ervoor dat er altijd wel wat leuks te beleven is op de camping! Van knutselen en dansen, tot sporten en spellen: alles komt voorbij tijdens het animatieprogramma. Maak jij binnenkort kennis met ons enthousiaste animatieteam? Boek dan snel jouw vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten!

Een hele dag plezier met het animatieteam

Dagelijks worden er fantastische activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Als start van de dag wordt er een lekkere warming-up verzorgd door de jongens en meiden van het animatieteam, en wordt er volop gedanst. Zo word je klaargestoomd voor een actieve dag vol nieuwe indrukken en activiteiten. Nadat de spieren van iedereen goed zijn opgewarmd, vindt er elke dag aansluitend een leuke knutselactiviteit plaats. Zo beginnen de kids lekker sportief én creatief met een fantastische nieuwe vakantiedag bij ons!

Naast het stimuleren van de creativiteit is er natuurlijk nog veel meer plezier te maken met ons animatieteam. Zo worden er regelmatig leuke sportmiddagen of spelactiviteiten georganiseerd. Speciale aandacht gaat er tijdens het einde van de middag uit naar de peuters, en wordt er volop plezier gemaakt met leuke activiteiten voor de allerkleinsten. In de avonduren is er uiteraard ook altijd nog een leuke activiteit om de dag mee af te sluiten. De kids hoeven zich geen enkel moment van de dag te vervelen!

Bekijk het animatieprogramma

Waterspellen

Interactief spel

Heerlijk spelen bij Krieghuusbelten

Het animatieteam van familievakantiepark Krieghuusbelten organiseert afwisselende activiteiten op en rondom het vakantiepark. Daarnaast zijn er ontzettend veel speelmogelijkheden op ons park! Je vindt hier niet alleen op een groot deel van de kampeervelden speelvoorzieningen, ook centraal op het park vermaken jouw kinderen zich uren! Waar je ook bent, er is altijd een speelvoorziening in de buurt.

Krieghuusbelten heeft bij minder mooi weer een indoorspeeltuin en sporthal. Is het toch prima weer om buiten te spelen? Neem dan een kijkje op het interactief speelveld. Hier komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. Tevens vind je hier een interactief pannaveld, waarbij dit veld jou als speler vertelt wat je moet doen! Bijzonder toch? Het wandel- en speelbos van Krieghuusbelten is voor de echte waaghalzen!

Ontdek alle speelvoorzieningen

Ontdek Raalte en Overrijssel!

In de omgeving van onze camping met animatie is er meer dan genoeg te beleven. Er zijn een hele hoop leuke stadjes en dorpen te vinden in de buurt van Familievakantiepark Krieghuusbelten, dus als je er een dagje op uit wil is er keuze genoeg. Daarnaast zijn er een aantal pretparken in de omgeving te vinden, dus voor een dagje erop uit met het hele gezin hoef je niet ver te gaan.

Meer oren naar het ontdekken van de prachtige omliggende natuur? Trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets en ga er op uit! 

Ontdek de omgeving

Centrum Raalte

Storm & Sterre animatie

Ken jij Storm & Sterre al?

Deze twee allerbeste vriendjes zijn meerdere keren per week in ons theater te zien. Storm is een stoere slimme, maar af en toe ook klunzige puber, die graag een uitdaging aangaat. Sterre let dan altijd goed op hem, ook omdat zij al een stukje ouder is!

Sterre is een echte creatieveling die ook nog eens heel erg houdt van zwemmen, ballet, dansen en kunstschaatsen.

Samen willen Storm & Sterre alle kinderen op het park ontmoeten om samen de leukste avonturen mee te maken! 

Genoeg te doen bij Krieghuusbelten

Hamburger eten

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Spelen in Speelbos

Wandel- en speelbos

  • Historische zandkuilen
  • Rust en natuur
  • Diverse speeltoestellen

Meer over ons wandel- en speelbos

Kinderen springen in buitenzwembad

Sfeervol binnen- en buitenbad

  • Met uitschuifbaar dak
  • Grote waterglijbaan van wel 50 meter
  • Inclusief peuterbad

Bekijk ons verfrissende zwembad

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf