Ontdek jouw ideale verblijf

Volop speelplezier voor de kinderen

Altijd een speeltoestel in de buurt Speelmogelijkheden binnen én buiten Interactief speelveld voor jong & oud

Speelplezier voor jong en oud

Je raakt nooit uitgespeeld bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Bij mooi weer spetteren je kinderen lekker in het grote zwembad of leven ze zich uit op één van de vele (interactieve) speeltoestellen. Regent het buiten? Ga dan lekker naar de indoorspeeltuin, waar een hele dag speelplezier voor het grijpen ligt. Jouw kinderen maken een connectie met de natuur in het wandel- en speelbos, terwijl jij geniet van de prachtige omgeving.

Spelen met technologie én actief bezig zijn

Zijn jouw kinderen veel aan het spelen op hun tablet? En zou je graag willen zien dat ze ook eens iets actiever bezig zijn? Op het interactieve speelveld bij familievakantiepark Krieghuusbelten komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. De diverse speeltoestellen reageren op de acties worden uitgevoerd en op basis hiervan hoor je geluiden en zie je lichten.

Bijvoorbeeld bij het spel genaamd Memo. Dit spel bestaat uit een rond veld met pilaren. De bovenkant van deze pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen, zoals je dat op een tablet doet. Volg kleuren, speel memory of probeer de vragen op te lossen die door het wetenschappelijke blad Quest zijn samengesteld. Je moet rennen en nadenken, je steekt er wat van op en bent tegelijkertijd sportief bezig!

Daarnaast beschikt ons interactieve speelveld over een pannaveld waarbij het veld jouw als speler vertelt wat jij moet doen, hoe leuk is dat! Geen enkel traditioneel pannaveld kan hieraan tippen!

Interactief spel

Indoorspeeltuin

Indoorspeeltuin

Ook als het weer wat minder mooi is, zijn er ontzettend veel speelmogelijkheden bij familievakantiepark Krieghuusbelten. Onze indoorspeeltuin is voorzien van een trampoline waar je lekker met vakantievriendjes, broertjes, zusjes of zelfs ouders kunt springen en stuiteren. In de mega lego bouwhoek bouw jij je mooiste creaties met de grote blokken. En op de gave speeltoestellen met glijbanen kun je klauteren, klimmen, springen en glijden!

Tip! Heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven? Ook voor een dagje uit ben je van harte welkom in de indoorspeeltuin om heerlijk te spelen op de trampolines, in de klimtoestellen of in de mega legobouwhoek.

Ontdek alle speelvoorzieningen

Buiten spelen bij Krieghuusbelten

Over ons hele park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Vanaf je eigen gekozen plaats heb je direct zicht op je spelende kinderen. Dat is pas een onbezorgde vakantie!

Naast deze gave speeltoestellen op de kampeervelden vind je het hierboven benoemde indoor speeltuin, maar ook het wandel- en speelbos. Dit avontuurlijke deel van familievakantiepark Krieghuusbelten laat jouw kinderen lekker spelen, maar ook kennismaken met de natuur. Midden in het bos staan hier diverse speeltoestellen rondom een historische zandkuil.

Ontdek onze kampeervoorzieningen

Altijd speelplezier bij Krieghuusbelten!

Safarilodge deluxe

Safarilodge Deluxe

  • Geschikt voor zes personen
  • Twee ruime slaapkamers
  • Uitzicht op kinderspeeltuin

Meer over de Safarilodge Deluxe

Sallandse Heuvelrug platteland

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Header-Hetpark-Restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf