Volop speelplezier voor de kinderen

Op ons park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Ook is er een interactief speelveld met kabelbanen midgetgolfbaan en groot springkussen. Bij minder mooi weer bieden onze indoorspeeltuin en sporthal urenlang speelplezier!

Je raak hier nooit uitgespeeld!

Interactief speelveld

Op ons interactieve speelveld komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. Bijvoorbeeld bij het spel genaamd Memo. Dit spel bestaat uit een rond veld met pilaren. De bovenkant van deze pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen zoals je dat op een tablet doet. Volg kleuren, speel memory of probeer de vragen op te lossen die door het wetenschappelijke blad Quest zijn samengesteld. Je moet rennen en nadenken, je steekt er wat van op en bent tegelijkertijd sportief bezig!

Tevens beschikt ons interactieve speelveld over een pannaveld waarbij het veld jou als speler verteld wat jij moet doen, hoe leuk is dat! Geen enkel traditioneel pannaveld kan hier aan tippen!

Indoorspeeltuin

Indoorspeeltuin

Onze indoorspeeltuin voorzien van trampoline en mega lego bouwhoek biedt de ideale locatie als het weer wat minder is. Je kunt hier klauteren, klimmen, springen en glijden! In de kinderhoek met mega grote legoblokken kun je de mooiste creaties maken.


Tip! Heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven? 

Buiten spelen

Over ons hele park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Vanaf uw eigen gekozen plaats heeft u direct zicht op uw spelende kinderen. Dat is pas een onbezorgde vakantie!

Vooraan in het centrum is een centrale grote speeltuin waar voldoende uitdaging te vinden is.