Ontdek jouw ideale verblijf

Volop speelplezier voor de kinderen

Altijd een speeltoestel in de buurt Speelmogelijkheden binnen én buiten Interactief speelveld voor jong & oud

Speelplezier voor jong en oud

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten raak je nooit uitgespeeld! Bij mooi weer kunnen je kinderen zich uitleven in het grote zwembad of leven ze zich uit op één van de vele (interactieve) speeltoestellen. Regent het buiten? Dan vermaken je kinderen zich gemakkelijk in onze indoorspeeltuin. Bovendien kunnen jouw kinderen in het wandel- en speelbos in connectie komen met de natuur, terwijl jij van de prachtige omgeving geniet.

Spelen met technologie én actief bezig zijn

Zijn jouw kinderen haast niet weg te slaan achter hun tablet en zou je graag willen zien dat ze ook eens actief bezig zijn? Op het interactieve speelveld van Familievakantiepark Krieghuusbelten wordt mobiele technologie en traditioneel spelen gecombineerd. De diverse speeltoestellen reageren op de acties die worden uitgevoerd en op basis hiervan hoor je geluiden en zie je lichten.

De interactieve spellen bestaan uit een rond veld met pilaren. De bovenkant van deze pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen, vergelijkbaar met wat je op een tablet zou doen. Volg kleuren, speel memory of probeer vragen op te lossen die zijn samengesteld door het wetenschappelijke blad Quest. Dit spel combineert rennen en nadenken. Hierdoor steek je er wat van op terwijl je ook sportief bezig bent!

Daarnaast beschikt ons interactieve speelveld over een pannaveld waarbij het veld jouw als speler vertelt wat je moet doen. Hoe leuk is dat! Geen enkel traditioneel pannaveld kan hieraan tippen!

Interactief spel

Indoorspeeltuin

Indoorspeeltuin

Ook als het weer wat minder mooi is, zijn er ontzettend veel speelmogelijkheden bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Onze indoorspeeltuin is voorzien van een trampoline waar je lekker met vakantievriendjes, broertjes, zusjes of zelfs ouders kunt springen en stuiteren. In de mega lego bouwhoek bouw jij je mooiste creaties met de grote blokken. En op de gave speeltoestellen met glijbanen kun je klauteren, klimmen, springen en glijden!

Tip! Heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven? Ook voor een dagje uit ben je van harte welkom in de indoorspeeltuin om heerlijk te spelen op de trampolines, in de klimtoestellen of in de mega legobouwhoek.

Ontdek alle speelvoorzieningen

Buiten spelen bij Krieghuusbelten

Over ons hele park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Vanaf je eigen gekozen plaats heb je direct zicht op je spelende kinderen. Dat is pas een onbezorgde vakantie!

Naast deze gave speeltoestellen op de kampeervelden vind je het hierboven benoemde indoor speeltuin, maar ook het wandel- en speelbos. Dit avontuurlijke deel van Familievakantiepark Krieghuusbelten laat jouw kinderen lekker spelen, maar ook kennismaken met de natuur. Midden in het bos staan hier diverse speeltoestellen rondom een historische zandkuil.

Ontdek onze kampeervoorzieningen

Altijd speelplezier bij Familievakantiepark Krieghuusbelten!

Safarilodge deluxe

Safarilodge Deluxe

  • Geschikt voor zes personen
  • Twee ruime slaapkamers
  • Uitzicht op kinderspeeltuin

Meer over de Safarilodge Deluxe

Sallandse Heuvelrug platteland

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Header-Hetpark-Restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf