Ontdek jouw ideale verblijf

Restaurant

Inclusief snackbar voor frietjes en snacks Lekkere dagmenu’s Zeer betaalbare prijzen

Vertoeven in het restaurant

Vakantie gaat ook om lekker ontspannen en niks doen. We kunnen ons daarom heel goed voorstellen dat je tijdens je vakantie niet elke dag wilt koken. Daarom vind je op Familievakantiepark Krieghuusbelten een gezellig restaurant, “Bij Ons”. Hier kun je met je hele familie genieten van de heerlijkste dagmenu’s. Hier zit voor iedereen wel iets lekkers bij! Heb je meer zin om in je eigen caravan, tent of lodge te genieten van een goede maaltijd? Het is ook mogelijk om je eten af te halen bij het restaurant. Wanneer je zin hebt in patat of snacks, dan ben je aan het goede adres bij de snackbar naast het restaurant.

Ontdek het restaurant

Het veelzijdige menu

Op de kaart van het restaurant bij Familievakantiepark Krieghuusbelten vind je zeer uiteenlopende gerechten. Wil één van je kinderen een lekkere schnitzel met frites, maar heb jij meer zin in een heerlijke pizza? Dat is mogelijk bij ons restaurant. Bij een heerlijke maaltijd hoort natuurlijk een passend drankje.

Daarom heeft het restaurant ook een groot aanbod aan heerlijke wijnen en diverse speciaalbieren. Een heerlijke avond vertoeven op het gezellige terras of in het sfeervolle restaurant wordt hierdoor echt onderdeel van jullie vakantie.

Hamburger eten

Maaltijd

Zin in een heerlijke snack?

Naast het sfeervolle restaurant vind je een moderne snackbar met een groot aanbod aan snacks en andere diverse menu’s. Ideaal wanneer je na een lang en vermoeiend dagje uit snel wat wilt eten bij je eigen tent, caravan of lodge. Of wanneer je écht geen zin hebt om te koken natuurlijk!

Geef je bestelling telefonisch of in de snackbar door en haal het direct op. Dat is direct genieten van een goede maaltijd samen met je gezin!

Ontdek Familievakantiepark Krieghuusbelten

Safarilodge Deluxe

Genieten bij Krieghuusbelten

  • Ruime comfortplaats met privé sanitair
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Keuze uit verschillende accommodaties

Boek direct een vakantie

Zwembad

Sfeervol binnen- en buitenzwembad

  • Met uitschuifbaar dak
  • Grote waterglijbaan van wel 50 meter
  • Inclusief peuterbad

Bekijk ons verfrissende zwembad

Spelen in Speelbos

Wandel- en speelbos

  • Historische zandkuilen
  • Rust en natuur
  • Diverse speeltoestellen

Meer over ons wandel- en speelbos

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf