Ontdek jouw ideale verblijf

Kamperen op onze 5-sterren familiecamping

 Ruime comfortplaatsen met veel voorzieningen  Zeer diverse verhuuraccommodaties  Kwalitatief hoge faciliteiten op het park

Alle faciliteiten van Krieghuusbelten

Wij zijn niet zomaar ANWB Top Camping! Wij blinken uit op verschillende gebieden: onze ruime comfortplaatsen die voorzien zijn van een 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en watertappunt. Daarnaast bieden wij verschillende verhuuraccommodaties aan met kwalitatief hoge faciliteiten in sanitair, speelgelegenheid, wifi en eetgelegenheden.

Zowel jong en oud kan zich uitstekend vermaken op onze camping door ons ruime aanbod aan voorzieningen. Kom urenlang spelen in onze indoorspeeltuin en ontdek ons unieke wandel- en speelbos. Maak kennis met onze interactieve speeltoestellen, zoek verkoeling bij onze vis-, speel- en roeivijver van 5 hectare groot of duik in ons overdekte verwarmde zwembad. Durf jij van onze 50 meter lange waterglijbaan, voorzien van LED-verlichting, af te gaan? Eén ding is zeker, bij ons is er meer dan genoeg te doen!

Bekijk onze plattegrond!

Kindvriendelijk vakantiepark

Familievakantiepark Krieghuusbelten is ideaal voor een vakantie met kinderen! Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Ons animatieteam verzorgt tijdens alle schoolvakanties én weekenden leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Willen je kinderen even zelfstandig spelen? Dan kunnen ze zich uitleven op de veilige en interactieve speeltoestellen, in de indoor speeltuin, in het indoor- en outdoor zwembad, of bij mooi weer in het wandel- en speelbos. Alle kampeerplekken en accommodaties staan in de buurt van één van onze speeltoestellen.

Bekijk al onze sportvoorzieningen

Speeltoestel

Interactief speelplein bij Krieghuusbelten

Nieuwe dingen ontdekken en lekker buiten bezig zijn? Ga dan tijdens je vakantie naar het interactieve speelplein met je kinderen. Hier hebben zij gegarandeerd urenlang plezier met de leukste (interactieve) spellen. Met keuze uit meer dan 20 verschillende spellen is er voor ieder kind wat wils. Speel onder andere flessenvoetbal, groepsvoetbal (4 tegelijkertijd), interactief tikkertje en één tegen één voetbal. Dit is de ideale plek voor de echte sportievelingen!

Hiernaast beschikt ons speelplein over:

Ontdek alle speelvoorzieningen

Zeer modern en goed onderhouden sanitair

De ANWB geeft een 9,2 voor ons sanitair. Dat is ook niet onterecht, want ons sanitair is uitzonderlijk schoon en comfortabel. Daarnaast beschikt ieder sanitairgebouw over:

  • Een familiedouche
  • Mindervalide sanitair en babywasruimte
  • Wascabines en toiletten.

Tevens bevindt zich er op ons park een complete wasserette. Van deze wasserette en de luxe sanitairgebouwen mag je uiteraard gebruik maken wanneer je komt overnachten bij Krieghuusbelten.

Alle warmwatervoorzieningen werken op de Sep-kaart, die je kunt laten opwaarderen bij de receptie. Wanneer je warm water nodig hebt, dient deze kaart in de daarvoor bestemde houder te worden geplaatst waarna je direct over warm water beschikt.

Ontdek onze kampeervoorzieningen

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf