Parkeren en elektrisch laden

Ontdek jouw ideale verblijf

Parkeren en laden

Eenvoudig opladen van jouw voertuig Meer dan genoeg parkeerplaatsen Van alle gemakken voorzien

Laad jouw elektrische auto of camper eenvoudig op

Voordat je komt genieten van jouw vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten, wil je natuurlijk weten hoe het zit met parkeren op het park en het eventueel opladen van jouw elektrische auto. Op deze pagina leggen we je uit welke parkeerfaciliteiten er zijn op ons park, zodat jij weet waar je aan toe bent en waar je met jouw auto terecht kunt.

Parkeren bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Er is voldoende plek om jouw auto te parkeren bij ons vakantiepark. Bij het boeken van onze accommodaties is een parkeerplek bij de accommodatie inbegrepen, voor onze kampeerplekken dient een parkeerplek tegen een kleine vergoeding te worden bijgeboekt. De slagboom gaat open op basis van kentekenregistratie, dus als je de auto hebt bijgeboekt of een accommodatie hebt gehuurd en je het kenteken bij ons doorgeeft gaat de slagboom automatisch voor je open! Naast de parkeerplekken bij de accommodaties, is het natuurlijk ook mogelijk om je auto op de centrale parkeerplaats te parkeren. Als je met twee auto’s vakantie komt vieren, is het mogelijk om één auto bij de accommodatie te parkeren en één auto op de centrale parkeerplaats.

De slagboom van ons park is gesloten van 22:30 uur tot 07:30 uur. Zorg dus dat je hier rekening mee houdt als je laat terugkomt of vroeg erop uit wil!

Kampeerveld met speeltoestel

Receptie

Jouw elektrische auto opladen

Het is mogelijk om jouw elektrische auto bij ons op te laden, zo sta jij nooit met een lege accu! De laadpalen bij ons park bevinden zich op de parkeerplaats bij de vijver, gelegen aan de overkant van ons park. We verzoeken iedereen die gebruik maakt van onze laadpalen om na het opladen de plek weer vrij te maken.

Zo kunnen we garanderen dat iedereen er gedurende zijn vakantie er met een volle accu op uit kan voor een prachtige dag. Het laden van elektrische voertuigen bij uw kampeerplaats is niet toegestaan.

Heb je nog vragen?

Als je nog specifieke vragen hebt over het parkeren of het opladen van jouw elektrische auto die op deze pagina niet beantwoord zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Neem contact met ons op

Geniet van Krieghuusbelten

Hamburger eten

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Safarilodge Deluxe

Genieten bij Krieghuusbelten

  • Ruime comfortplaats met privé sanitair
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Keuze uit verschillende accommodaties

Boek direct een vakantie

Mountainbiken Raalte

Sportieve uitjes in de omgeving

  • Diverse MTB-routes in en om het park
  • Klimmen bij Natuurlijk Heidepark
  • Pitch & Putt in Lemele

Ontdek de activiteiten in de buurt

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf