Ontdek jouw ideale verblijf

Parkeren en laden

Eenvoudig opladen van jouw voertuig Meer dan genoeg parkeerplaatsen Van alle gemakken voorzien

Laad jouw elektrische auto of camper eenvoudig op

Voordat je volop komt genieten van je vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten, is het natuurlijk fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn voor parkeren op ons park en het eventueel opladen van je elektrische auto. Op deze pagina geven we je een overzicht van de beschikbare parkeerfaciliteiten op ons park, zodat je precies weet waar je aan toe bent en waar je jouw auto kunt parkeren.

Parkeren bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Er is voldoende plek om jouw auto te parkeren op ons vakantiepark. Bij het boeken van een accommodatie op ons park, is een parkeerplaats bij de accommodatie inbegrepen. Voor onze kampeerplekken is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een parkeerplek bij te boeken. De slagboom opent automatisch op basis van kentekenregistratie. Dus als je de auto hebt bijgeboekt of een accommodatie hebt gehuurd én je kenteken hebt doorgegeven, gaat de slagboom automatisch voor je open!

Naast de paarkeerplekken bij de accommodaties is er ook een centrale parkeerplaats beschikbaar waar je je auto kunt parkeren. Als je met twee auto’s vakantie op vakantie komt, is het mogelijk om één auto bij de accommodatie te parkeren en de andere op de centrale parkeerplaats.

Houd er rekening mee dat de slagboom van ons park gesloten is van 22:30 uur tot 07:30 uur.

Kampeerveld met speeltoestel

Receptie

Jouw elektrische auto opladen

Het is mogelijk om je elektrische auto bij ons op te laden, zo sta jij nooit met een lege accu! De laadpalen op ons park bevinden zich op de parkeerplaats bij de vijver, gelegen aan de overkant van ons park. We willen graag vragen aan iedereen die gebruik maakt van onze laadpalen om na het opladen de plek weer vrij te maken.

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen gedurende zijn vakantie met een volle accu op pad kan gaan voor een prachtige dag. Het laden van elektrische voertuigen bij uw kampeerplaats is niet toegestaan.

Heb je nog vragen?

Als je nog specifieke vragen hebt over het parkeren of het opladen van jouw elektrische auto die op deze pagina niet beantwoord zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Neem contact met ons op

Geniet van Krieghuusbelten

Hamburger eten

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Safarilodge Deluxe

Genieten bij Krieghuusbelten

  • Ruime comfortplaats met privé sanitair
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Keuze uit verschillende accommodaties

Boek direct een vakantie

Mountainbiken Raalte

Sportieve uitjes in de omgeving

  • Diverse MTB-routes in en om het park
  • Klimmen bij Natuurlijk Heidepark
  • Pitch & Putt in Lemele

Ontdek de activiteiten in de buurt

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf