Ontdek jouw ideale verblijf

Sportief

Genoeg te doen in de omgeving  Zowel indoor als outdoor   Voor jong én oud

Sportief eropuit tijdens je verblijf op onze camping

Wil je ook tijdens je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten sportief bezig blijven? Op ons park en in de omgeving zijn er verschillende leuke sportactiviteiten voor jong en oud! Genoeg mogelijkheden dus om zelfs tijdens je vakantie lekker actief bezig te blijven. Speel een spannende voetbalwedstrijd met je vriendjes of ontdek het interactieve speelveld met pannaveld. Zit het weer niet helemaal mee? Geen probleem! Binnen geniet je van een leuk wedstrijdje basketbal, voetbal of zelfs een potje darten in onze overdekte sporthal!

Bekijk al onze sportvoorzieningen

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark

In het klimbos van Natuurlijk Heidepark zijn 4 parcours uitgezet die je kunt beklimmen. Natuurlijk met hulp én instructies van ervaren instructeurs. Het klimbos bevat genoeg elementen, inclusief een zipline die dwars over de zwemplas gaat.

Willen je kinderen of vrienden graag klimmen maar blijf jij liever aan de grond? Dat is ook geen probleem! Vanaf het terras is er genoeg te zien en te bekijken. Bij mooi weer kun je ook een verfrissende duik nemen bij de zwemplas.

Wil je graag klimmen bij Natuurlijk Heidepark? Bekijk dan de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

Klimbos

Bowlen & Zo Zwolle

Bowlen & Zo in Zwolle

Bij Bowlen & Zo kun je terecht voor een gezellige en actieve middag of avond met jouw gezelschap. Je kunt hier onder andere bowlen op een hypermoderne bowlingbaan, op reis gaan door een glow-in-the-dark minigolfbaan en een wedstrijdje poolen op één van de pooltafels.

Meer in voor een borreltje? In de sfeervolle lounge kun je goed genieten van een hapje en een drankje.

Reserveren bij Bowlen & Zo

Pitch & Putt in Lemele

Zin in een leuke en sportieve middag? Pitch & Putt is een spel dat lijkt op golf, maar het kent zijn eigen regels en technieken. Een hele nieuwe ervaring! Pitch & Putt wordt overal ter wereld gespeeld.

Doordat het zo gemakkelijk te leren is, kun je na een paar minuten al beginnen met een sportieve spelronde. Een speelronde duurt zo’n twee uur.

Meer informatie over Pitch & Putt

Golfen Pitch & Putt

Mountainbiken

MTB-Routes

  • Lemele
  • Raalte
  • Broekland

Alle mountainbikeroutes in de buurt

Kompasmysterie Wilgenweard Nijverdal

Wilgenweard Nijverdal

  • Unieke locatie aan bos en water
  • Gastvrij en flexibel team
  • Eet- en drinkgelegenheden

Meer weten over Wilgenweard Nijverdal?

Vissen

Forelvissen Hellendoorn

  • Vier verschillende visvijvers
  • Forel én zalmforel
  • Vissen van uitmuntende kwaliteit

Alles over forelvissen in Hellendoorn

Indoor karten

Karten in Kartplaza Nijverdal of Kartcentrum Zwolle

Wil je een onvergetelijke kartervaring meemaken? Bij Kartplaza Nijverdal kun je indoor karten op één van de langste kartbanen van Europa, met een lengte van 825 meter.

Ben je liever buiten? Ga dan naar Kartcentrum Zwolle! Hier is namelijk een spectaculaire kartbaan die verscholen ligt in de bossen.

Bekijk Kartplaza Nijverdal of bekijk Kartcentrum Zwolle

Golfen bij Hoge Graven Ommen of Golfclub Zwolle

Ontdek een van de mooiste bosbanen van Nederland bij Golfclub Hoge Graven in Ommen. Naast de prachtige baan kun je hier genieten van een ontspannen sfeer en een gastvrij restaurant.

Of ervaar golfgeluk bij Golfclub Zwolle, waar je gebruik kunt maken van genoeg verschillende oefenfaciliteiten. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij beide Golfclubs!

Meer weten?

Golfclub Hoge Graven Ommen of Golfclub Zwolle

Golfclub Zwolle

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf