Veelgestelde vragen

Libelle.pngHier vind je een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor jouw verblijf op Familievakantiepark Krieghuusbelten. Mocht je hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Algemene vragen

Wanneer is de camping geopend?

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een seizoenbedrijf. Wij zijn geopend van april t/m september. Tevens zijn de faciliteiten enkel in deze periode geopend. 

Waar mag ik mij melden bij aankomst?

Alle kampeerders en bezoekers worden vriendelijk verzocht zich bij aankomst te melden bij de receptie. Voor bezoekers geldt een bezoekerstarief. Het bezoek dient het terrein voor 22.30 uur te hebben verlaten.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Voor kamperen geldt een aankomsttijd vanaf 14:00 uur en een vertrektijd van uiterlijk 12:00 uur.

Voor de verhuur geldt een aankomsttijd vanaf 16:00 uur en een vertrektijd van uiterlijk 10:00 uur.

Wij komen met twee auto's tijdens ons verblijf, is dit mogelijk?

Wanneer je gebruikt maakt van een arrangement of wanneer je de auto op de plaats hebt bijgeboekt, mag je één auto bij de kampeerplaats plaatsen. De 2e auto dien je op de centrale parkeerplaats te plaatsen. 

Bij de verhuuraccommodaties mag je standaard één auto naast de accommodatie parkeren. 

Is het mogelijk voor bezoekers te overnachten?

Overnachtingen zijn alleen voor hen die ingeschreven staan. Natuurlijk kan uw bezoek ook overnachten. De tarieven daarvoor staan vermeld in de prijslijst. Jij als kampeerder bent verantwoordelijk voor jouw bezoek.

Hoe groot mag de voortent zijn?

De voortent mag maximaal 3,5 mtr. diep zijn. Voor reeds bestaande voortenten dieper dan 3,5 mtr. geldt een overgangstermijn. Een evt. luifel mag enkel aan de zijwanden dicht zijn en dient gedurende langere afwezigheid te worden verwijderd.

Hoe werkt 'mijn omgeving'?

Via 'mijn omgeving' is het mogelijk om jouw reservering(en) in te zien en betalingen te doen via iDeal. Je dient hiervoor een account aan te maken. Dit is mogelijk via de 'mijn omgeving' button welke bovenaan onze website te vinden is. Om hier gebruik van te maken is het essentieel dat wij in het bezit zijn van het juiste e-mailadres. 

Vanaf wanneer kan ik het park op en af?

De slagboom is gesloten van 22.30 uur tot 07.30 uur. Vanaf 22.30 uur moet het rustig zijn op de camping. Gedraag je zodanig dat je niemand overlast bezorgt. Houdt rekening met elkaar.

Waar mag ik parkeren?

Parkeer je auto op jouw eigen plaats of op de centrale parkeerplaats. Indien de auto op de eigen plaats is bijgeboekt of als u een verhuuraccommodatie heeft gehuurd, gaat de slagboom d.m.v. kentekenherkenning voor je open. Bedrijfsbusjes dienen op de centrale parkeerplaats te worden geparkeerd.

Kan ik mijn auto opladen?

Het is mogelijk om je auto op te laden. Op de parkeerplaats bij de vijver bevinden zich laadpalen. Wij verzoeken u vriendelijk na het laden deze parkeerplaats weer vrij te maken. Het laden van elektrische voertuigen op uw plaats is niet toegestaan.

Zijn huisdieren toegestaan?

Honden worden niet toegelaten. Katten moeten aan de lijn worden gehouden.

Is open vuur of BBQ toegestaan?

Wees voorzichtig met vuur! Vuurkorven zijn niet toegestaan. Indien je gaat barbecueën, niet later dan 21.00 uur en houdt minimaal 1 emmer water binnen handbereik. Tevens dien je dit te melden bij de receptie.

Is het mogelijk om een gasfles te kopen of te ruilen?

Wij hebben twee soorten gasflessen. Easyblue 5 kg gasfles en een grijze 10,5 kg gasfles. Het is mogelijk om deze gasflessen bij ons te ruilen of te kopen. Echter rekenen wij bij aanschaf van een grijze gasfles een borg van € 20,-- euro.

Is er een animatieteam aanwezig ?

In alle reguliere schoolvakanties en alle weekenden is er een animatieteam aanwezig.

Kan ik mijn post op de camping laten bezorgen?

Het is mogelijk om post op de camping te laten bezorgen. Echter tekenen wij niet voor pakketjes. Alle post word verzameld bij de receptie. 

Vragen over reserveren

Kunnen we een campingbedje laten plaatsen in onze accommodatie?

Voor de verhuuraccommodaties is het mogelijk om een campingbedje te laten plaatsen in de accommodatie. Dit kan je aangeven bij jouw reservering. 

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om een kinderstoel in de acccommodatie te plaatsen. 

Mag ik mijn hond meenemen?

Helaas laten wij op ons park geen honden toe. Vanzelfsprekend zijn hulphonden wel toegestaan mits deze zodanig herkenbaar zijn. De kosten voor een hulphond bedragen € 2,50 per nacht.

Is er nog plek op het park?

Zie hiervoor het online boeken waar je in de kalender de actuele beschikbaarheid per accommodatie kan zien.

Is er een brochure beschikbaar?

Ja, deze kan je hier online bekijken als PDF.

Het lukt mij niet om binnen de openingstijden in te checken, wat kan ik doen?

Lukt het niet om binnen de openingstijden van de receptie in te checken ? Neem dan even contact met ons op zodat onze receptiemedewerkers weten wanneer je aankomt op ons park. De actuele openingstijden van de receptie staan op onze website. 

Kan ik een voorkeursplek aangeven bij mijn reservering?

Het is mogelijk om een voorkeursplek aan te geven. Dit kan je doen bij het maken van een reservering. Via het online boeken kan je de button 'voorkeursboeking' aanklikken.

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen van mijn betaling, is deze wel goed door gekomen?

Wij sturen geen ontvangstbevestiging van de betaling. Indien je twijfelt kunnen wij dit voor je nakijken. Tevens kan je via de website in de 'mijn omgeving' de status van de betaling checken. 

Is er beddengoed aanwezig in de gehuurde accommodatie?

In al onze verhuuraccommodaties zijn éénpersoons dekbedden en kussens aanwezig. Bedlinnen kan je extra bijboeken indien je hier gebruik van wenst te maken. 

Kan ik mijn vakantie annuleren?

Indien je tijdens de boeking er voor hebt gekozen om deel te nemen in het annuleringsfonds is het mogelijk om in samenspraak de reservering te annuleren. Er wordt geen restitutie verleend bij verhindering of vervroegd vertrek. Het annuleringsfonds keert uit bij de hieronder nader te noemen gebeurtenissen, mits gestaafd met een officiële en originele verklaring, bijv. een brief van de huisarts.

  • Bij overlijden, plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of één van de deelnemers. 
  • Bij vroegtijdig afbreken van de vakantie, wegens overlijden van een familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon of één van de deelnemers. 
  • Noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon, door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring. 
  • Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon. 

Deelnemen in het fonds is mogelijk direct bij boeking en tot uiterlijk 3 dagen na boekingsdatum. Bij het reserveren van arrangementen is deelname is het annuleringsfonds helaas niet mogelijk. Bij het afbreken van de vakantie door één van eerder vermelde gebeurtenissen vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. Het moment van annuleren is daar wanneer je de plaats leeg hebt opgeleverd. Bij annulering vindt geen terugbetaling plaats van de premie voor het annuleringsfonds en reserveringskosten. 

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk. 

Vragen over faciliteiten

Is er Wi-Fi op het park?

Het is mogelijk om op ons park gebruik te maken van het internet. Ons park is voorzien van een volledig dekkend wifi netwerk. Zo kan je vanaf jouw eigen plaats of accommodaie gebruik maken van het internet. Om in te kunnen loggen op het wifi netwerk heb je een voucher nodig. Deze is tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie. 

Waar kan ik het chemisch toilet schoonmaken?

De chemische toiletemmers kunnen worden geleegd in de daarvoor bestemde ruimtes bij ieder toiletgebouw. 

Wanneer is de campingwinkel geopend?

De winkel is dagelijks geopend. De openingstijden in het hoogseizoen zijn van 8:00 - 17:30 uur. In het voor- en naseizoen gelden er beperkte openingstijden. Hiervoor verwijzen wij je naar de bekendmaking bij de winkel. 

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Wij verhuren postbikes en bakfietsen. De postbike bedraagt € 12,50 per dag en € 65,-- per week. De bakfiets bedraagt € 15,-- per dag en € 80,-- per week. 

Is er een wasserette aanwezig?

Het sanitairgebouw grenzend aan veld 1 beschikt over een wasserette. Je dient hievoor de SEP-kaart op te waarderen. Een wasbeurt kost € 5,-- euro en het drogen kost € 0,50 cent per 5 minuten. Wasmiddel dien je zelf toe te voegen. Er zijn wastabletten te koop in de campingwinkel.

Klik hier voor onze huisregels