Indoor- en outdoor zwembad

Binnen én buiten zwemmen Met gezellig peuterbad 50 meter lange waterglijbaan

Sfeervol indoor- en outdoor zwemmen

Wanneer je bij familievakantiepark Krieghuusbelten vakantie komt vieren, hoort zwemmen daar natuurlijk bij. Gelukkig hebben wij een zwembad dat geopend is vanaf april t/m september. Gedurende deze periode is het water altijd rond de 30°C, waardoor het bij zowel warm weer als regen heerlijk vertoeven is in het water. Het zwembad is ideaal om te bezoeken met het gezin, aangezien er ook een peuterbad is waar de allerkleinsten met en in het water kunnen spelen. De grotere kinderen spelen met een bal of zwemmen helemaal naar de overkant in het grote bad. Kortom: bij het zwembad beleeft iedereen een leuke dag waar ieder lid van het gezin zich uit kan leven.

Een buiten- én binnenzwembad: hoe zit dat?

Bij Krieghuusbelten is het mogelijk om zowel in het voorjaar en de zomer te zwemmen. Je hoeft niet bang te zijn om het koud te krijgen, want wij beschikken over een gecombineerd indoor- en outdoor zwembad. De bijzondere glazen dakconstructie is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven. Zo kun je binnen én buiten zwemmen in hetzelfde zwembad en op dezelfde plek.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime zonneterras dat voorzien is van ligstoelen. Zo geniet je optimaal van het mooie weer. Uiteraard zijn er ook kleedkamers bij het indoor- en outdoor zwembad. Hier heb je de mogelijkheid om je rustig om te kleden en je waardevolle spullen op te bergen in een kluisje. Na het zwemmen even douchen behoort ook tot de mogelijkheden. Ons indoor- en outdoor zwembad is dus voorzien van alle faciliteiten!

Openlucht zwembad

Bekijk het zwembad

Waterglijbaan

De spannende waterglijbaan met LED-verlichting

Zijn jouw kinderen waaghalzen? Of wil jij zelf ook wel wat spanning tijdens de vakantie? Het indoor- en outdoor zwembad beschikt over een 50 meter lange waterglijbaan waar je vanaf kunt glijden. Durf jij het aan om met hoge snelheid hiervan af te glijden? Geen zorgen, de glijbaan is verlicht met LED-lampjes, dus je ziet precies waar je naartoe glijdt.

Het lijkt wel een droom als je door de lange glijbaan glijdt! Je komt uit in een apart bad wanneer je beneden bent, dus je kunt hier rustig uit klimmen.

Ontdek Familievakantiepark Krieghuusbelten

Kabelbaan

Diverse speelvoorzieningen

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Meer over onze speelvoorzieningen

Sallandse Heuvelrug platteland

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Header-Hetpark-Restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant