Ontdek jouw ideale verblijf

Sportvoorzieningen

Grote sporthal met voorzieningen Moderne & interactieve speelvelden Bootcamp parcours bij de vijver

Sportiviteit tijdens je vakantie

We weten allemaal dat bewegen goed voor je is. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens je vakantie is het fijn om actief te blijven. Wat is er nu leuker dan tijdens je vakantie met je kinderen, vrienden of andere familieleden een wedstrijdje te spelen op één van de vele sportfaciliteiten die Familievakantiepark Krieghuusbelten te bieden heeft? Wij beschikken over diverse sportvelden verspreid over het vakantiepark. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een potje volleybal of badminton. Daarnaast is tafeltennis natuurlijk een onmisbaar onderdeel van een vakantie. Om deze reden kun je ook op verschillende locaties in het park tafeltennissen. Zit het weer tegen? Speel dan een potje basketbal of voetbal in de grote sporthal van Familievakantiepark Krieghuusbelten.

Heerlijk buiten sporten

Sportieve activiteiten zijn vaak het leukste om te doen in de buitenlucht. Frisse lucht en actief bezig zijn in de natuur is toch een heerlijke combinatie? Naast de diverse volleybal- en badmintonvelden, waar je de strijd aan kunt gaan met jouw familie, vrienden of andere campinggasten, hebben we ook een interactief speelveld. Hier kun je deelnemen aan verschillende interactieve spellen.

Bovendien is er een interactief pannaveld voor spellen zoals flessenvoetbal en groepsvoetbal. Wat hier zo leuk aan is, is dat het pannaveld reageert op de acties van jou als speler en je precies vertelt wat je moet doen. Dit maakt het spelen nog leuker en uitdagender! Heb je hierna nog energie over? Ga dan de uitdaging aan op ons bootcamp parcours bij de vijver.

Kind met bal voor de ogen

Onze ruime sporthal

Regent het buiten? Dan is sporten op één van onze sportvelden natuurlijk minder aantrekkelijk. Gelukkig hebben wij op Familievakantiepark Krieghuusbelten ook een grote sporthal. Hier kun je een spannend potje basketbal of voetbal spelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om andere sporten te spelen.

Daarnaast maakt ons animatieteam vaak gebruik van de sporthal, waar je van harte welkom bent om deel te nemen aan een van de gezellige activiteiten. De sporthal is tevens ook voorzien van een vide, waar je een potje darts kunt spelen met je vrienden.

Bekijk ons animatieprogramma

Sportief bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Mountainbiken Raalte

Sportieve uitjes in de omgeving

  • Diverse MTB-routes in en om het park
  • Klimmen bij Natuurlijk Heidepark
  • Pitch & Putt in Lemele

Ontdek de activiteiten in de buurt

Interactief spel

Speelvoorzieningen over de hele camping

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Meer over onze speelvoorzieningen

Zwemmen

Diverse faciliteiten op het park

  • Grote visvijver
  • Sfeervol indoor- en outdoor zwembad
  • Enthousiast animatieteam

Ontdek alles over Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf