Ontdek jouw ideale verblijf

Sportvoorzieningen

Grote sporthal met voorzieningen Moderne & interactieve speelvelden Bootcamp parcours bij de vijver

Sportiviteit tijdens je vakantie

Bewegen is goed voor je. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens je vakantie is sportief bezig zijn ontzettend belangrijk. En wat is er nou leuker dan tijdens je vakantie met je kinderen, vrienden of andere familieleden een wedstrijdje spelen op één van de vele sportvoorzieningen bij Krieghuusbelten? Wij beschikken over diverse sportvelden, die verspreid liggen over het vakantiepark. Hier heb je de mogelijkheid om lekker te volleyballen of badmintonnen. Tafeltennis hoort er natuurlijk bij op vakantie, en daarom vind je deze ook verspreid over het hele park. Is het minder mooi weer? Speel dan een potje basketbal of voetbal in de grote sporthal van Krieghuusbelten.

Heerlijk buiten sporten

Sportieve activiteiten zijn vaak het leukste in de buitenlucht. Frisse lucht, bezig zijn midden in de natuur; dat klinkt toch heerlijk? Naast de diverse volleybal- en badmintonvelden, waar je de strijd aan kunt gaan met jouw familie, vrienden of andere campinggasten, hebben we ook een interactief speelveld. Hier vind je een veld waar je diverse interactieve spellen zoals memory kunt spelen.

Daarnaast is er een interactief pannaveld voor spellen als flessenvoetbal en groepsvoetbal. Het leuke hieraan is dat het pannaveld op de acties van jou als speler reageert en je precies vertelt wat je moet doen. Dat maakt het spelen nóg leuker en uitdagender! Heb je nog energie over? Ga dan de uitdaging aan bij het bootcamp parcours bij de vijver.

Onze ruime sporthal

Regent het buiten? Dan is sporten op één van onze sportvelden natuurlijk minder fijn. Gelukkig hebben wij ook een grote sporthal op ons vakantiepark. Hier speel je een spannend potje basketbal of voetbal. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere sporten te spelen.

Ook het animatieteam maakt vaak gebruik van de sporthal, waar je van harte welkom bent om aan te sluiten bij één van de gezellige activiteiten. De sporthal is daarnaast voorzien van een vide, waar je een potje darts kunt spelen met je vrienden.

Bekijk ons animatieprogramma

Sportief bij Krieghuusbelten

Mountainbiken Raalte

Sportieve uitjes in de omgeving

  • Diverse MTB-routes in en om het park
  • Klimmen bij Natuurlijk Heidepark
  • Pitch & Putt in Lemele

Ontdek de activiteiten in de buurt

Interactief spel

Speelvoorzieningen over de hele camping

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Meer over onze speelvoorzieningen

Zwemmen

Diverse faciliteiten op het park

  • Grote visvijver
  • Sfeervol indoor- en outdoor zwembad
  • Enthousiast animatieteam

Ontdek alles over Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf