Ontdek jouw ideale verblijf

Familiecamping Nederland

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een échte familiecamping in Nederland. Onze camping is van alle gemakken voorzien zodat jij en je gezin je optimaal kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Krieghuusbelten is al negen jaar op rij een ANWB 5-sterren camping in Overijssel. En dat is natuurlijk niet zomaar, wij bieden een ruim aanbod aan faciliteitenspeelgelegenheden en kampeermogelijkheden.

Boek jouw verblijf

Airtampoline familiecamping Nederland

Safarilodge deluxe

Verblijf op de familiecamping in Nederland

Bij Krieghuusbelten zijn verschillende mogelijkheden voor een verblijf. Zo kan je met je eigen kampeermiddel op één van de vele comfort kampeerplaatsen staan. Deze plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en een eigen watertappunt. Je kan kiezen tussen een rustige bosplaats, een zonnige veldplaats of direct aan het water bij onze visvijver. Omdat Familievakantiepark Krieghuusbelten een kindvriendelijke camping is, hebben de meeste comfort kampeerplaatsen zicht op een speelvoorziening. Het leuke is dat je zelf een plaats kan kiezen die volledig aan jou wensen voldoet.

Heb je zelf geen kampeermiddel? Kies dan voor het gemak van een compleet ingerichte accommodatie. Bij ons wordt een ruime keuze aan accommodaties aangeboden. Zo kan je met je gezin kiezen welke accommodatie het beste bij jullie past, voor een onvergetelijke vakantie. Ook bij onze accommodaties bevinden zich voldoende speeltoestellen zodat de kinderen zich opperbest zullen amuseren.

Onze faciliteiten

Om je tijdens de vakantie goed te kunnen vermaken zijn er op onze camping een tal van faciliteiten te vinden voor het hele gezin. Bij ons staan de kinderen centraal, dat blijkt wel uit de vele speeltoestellen die je kan vinden over het hele park. Er is er altijd wel eentje in de buurt. En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen naar de indoorspeeltuin met een bouwhoek vol met mega legoblokken. Het zeer goed onderhouden sanitair wordt elke dag grondig schoongemaakt en ziet er altijd tip en top uit.

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, want zij kunnen zich op elk moment van de dag aansluiten bij het animatieteam. De enthousiaste jongens en meiden zijn herkenbaar aan de oranje shirtjes en bieden elke dag een gevarieerd programma aan, boordevol leuke activiteiten. Gezellig samen leuke dingen doen, want hoe leuk is het om samen met je gezin een familietocht te lopen of mee te doen aan een spelquiz!  

Bekijk alle faciliteiten

Kabelbaan

Reserveer nu op familievakantiepark Krieghuusbelten

Kies voor een onbezorgde vakantie en reserveer je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Boek een ruime comfort kampeerplaats of kies een van onze accommodaties. We bieden jou en je gezin een fijne vakantie met genoeg vermaak voor jong en oud!

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf