Kamperen op een 5 sterren Familiecamping

Alle comfort binnen handbereik

Al weken kijkt u er naar uit en dan is het zover...het is vakantie! En waar kunt u die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten? Een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen

Ons park is 16 hectare groot met aangrenzend een groot wandelbos van ruim 20 hectare. Wij bieden u ruime kampeerplaatsen voor uw kampeermiddel. Iedere plaats is een comfortplaats en beschikt standaard over:
 10 ampère stroomaansluiting
 Centrale antenne
 Eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

Bekijk de beschikbaarheid

Faciliteiten

Op een 5 sterren camping horen natuurlijk ook 5 sterren faciliteiten! Krieghuusbelten beschikt over nieuwe innovatieve speelvelden en een modern zwembad (zowel indoor als outdoor).  Een greep van onze faciliteiten:
Interactief speeltuin
 Animatie
✓ Indoor- en outdoor zwembad
 Wandel- en speelbos
 Sportvoorzieningen
 5 sterren sanitair
 Midgetgolf
 Wifi

Benieuwd naar al onze faciliteiten op de camping?

Bekijk alle faciliteiten

Animatie op de camping

Elke schoolvakantie en elk weekend is er volop animatie. Elke ochtend wordt er fanatiek begonnen door de jongens en meiden van de animatie met een dansje om alle spieren goed wakker te schudden. Aansluitend is er elke dag een leuke knutselactiviteit. 's Middags staan er regelmatig sportactiviteiten op het programma of er wordt een spannend spel gespeeld. Aan het eind van de middag is er tijd voor de allerkleinsten tijdens peuterpret.

Elke dag om 17:00 uur is er weer een knotsgek avontuur bij het schatertheater. Om de dag af te sluiten is er 's avonds nog een leuke activiteit. Elke zaterdagavond is er om 19:30 uur kidz bingo met aansluitend om 21:00 uur bingo voor de volwassenen. Kortom, volop animatie voor het hele gezin!  

Bekijk het animatieprogramma

In de omgeving

Familievakantiepark Krieghuusbelten ligt tussen Raalte en Lemelerveld. Deze omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. De hele omgeving is prachtig voor fietstochten en wandelingen. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie. Bezienswaardigheden en belevenissen in de buurt:

- Attractiepark Slagharen
- Wildlands Zoo Emmen
- Sallandse Heuvelrug museum Holterberg
- Attractiepark Walibi
- Burger's Zoo
- De Apenheul

Bekijk de omgeving

Tarieven en Arrangementen

Bekijk de scherpe tarieven van 2021 voor kampeerplaatsen op ons park. Naast comfort kampeerplaatsen heeft Familievakantiepark Krieghuusbelten ook vele verhuuraccommodaties. 

Alle tarieven en arrangementen

Plattegrond

Onze kampeerplaatsen zijn onderverdeeld in de kleuren, wit, rood en blauw. De witte plaatsen zijn veldplaatsen en de blauwe en rode plaatsen bevinden zich in een bosrijker gebied. U kunt zelf een plaats uitzoeken welke aan uw wensen voldoet! 

10 Amp. stroomaansluiting

Centrale antenne

Comfortplaatsen

 Zicht op speelvoorzieningen

Bekijk de plattegrond

Plattegrond2021.jpg