Kamperen op een 5 sterren Familiecamping

Al weken kijken jij en je gezin er naar uit en dan is het zover...het is vakantie! En waar kun je die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten? Een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel.

Comfort kampeerplaatsen

Wij bieden ruime comfortplaatsen voor je kampeermiddel. Op ieder veld staat een speeltoestel met zandbak voor de kinderen. Dat is genieten van een onbezorgde vakantie! 

Ruime comfort kampeerplaatsen

Iedere plaats is een comfortplaats en beschikt standaard over 10 amp. stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

 10 ampère stroomaansluiting
Zicht op een speelvoorziening
 Ruime comfortplaatsen

Bekijk de beschikbaarheid

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-1340

Kampeerplaats aan het water met privé sanitair

Direct aan het water bij onze vijver bieden wij ruime kampeerplaatsen met privé sanitair aan. Tevens beschikken deze plaatsen over 10 amp. stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. 

Privé sanitair

De kampeerplaatsen aan het water zijn voorzien van privé sanitair. Het privésanitair bestaat uit een duo-unit die tussen twee plaatsen staat. Aan beide kanten beschikt de unit over een eigen douche, toilet en wastafel

 10 ampère stroomaansluiting
Privé sanitair
 Ruime comfortplaatsen

Bekijk de beschikbaarheid

Faciliteiten

Op een 5 sterren camping horen natuurlijk ook 5 sterren faciliteiten! Krieghuusbelten beschikt over nieuwe innovatieve speelvelden en een modern zwembad (zowel indoor als outdoor). Een greep van onze faciliteiten:
Interactief speeltuin
 Animatie
✓ Indoor- en outdoor zwembad
 Wandel- en speelbos
 Sportvoorzieningen
 5 sterren sanitair
 Midgetgolf
 Wifi

Benieuwd naar al onze faciliteiten op de camping?

Bekijk alle faciliteiten

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-0939

Animatie op de camping

Elke schoolvakantie en elk weekend is er volop animatie. Elke ochtend wordt er fanatiek begonnen door de jongens en meiden van de animatie met een dansje om alle spieren goed wakker te schudden. Aansluitend is er elke dag een leuke knutselactiviteit. 's Middags staan er regelmatig sportactiviteiten op het programma of er wordt een spannend spel gespeeld. Aan het eind van de middag is er tijd voor de allerkleinsten tijdens peuterpret.

Elke dag om 17:00 uur is er weer een knotsgek avontuur bij het schatertheater. Om de dag af te sluiten is er 's avonds nog een leuke activiteit. Kortom, volop animatie voor het hele gezin!  

Bekijk het animatieprogramma

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-1133

In de omgeving

Familievakantiepark Krieghuusbelten ligt tussen Raalte en Lemelerveld. Deze omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. De hele omgeving is prachtig voor fietstochten en wandelingen. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie. Bezienswaardigheden en belevenissen in de buurt:

- Attractiepark Slagharen
- Wildlands Zoo Emmen
- Sallandse Heuvelrug museum Holterberg
- Attractiepark Walibi
- Burger's Zoo
- De Apenheul

Bekijk de omgeving

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-0650

Tarieven en Arrangementen

Bekijk de scherpe tarieven voor kampeerplaatsen op ons park. Naast comfort kampeerplaatsen heeft Familievakantiepark Krieghuusbelten ook vele verhuuraccommodaties. 

Alle tarieven en arrangementen

Safarilodge Deluxe

Plattegrond

Onze kampeerplaatsen zijn onderverdeeld in de kleuren, wit, rood en blauw. De witte plaatsen zijn veldplaatsen en de blauwe en rode plaatsen bevinden zich in een bosrijker gebied. Je kan zelf een plaats uitzoeken welke aan jouw wensen voldoet! 

10 Amp. stroomaansluiting

Centrale antenne

Comfortplaatsen

 Zicht op speelvoorzieningen

Bekijk de plattegrond

Plattegrond2023