Ontdek jouw ideale verblijf

Interactief speelveld

Heerlijk buiten spelen, bewegen en leren Eindeloze speelmogelijkheden en creativiteit Maak spelenderwijs vakantievriendjes

Ontdek ons moderne, interactieve speelveld

Het speelveld van Familievakantiepark Krieghuusbelten is er eentje waar geen enkel traditioneel speelveld aan kan tippen! Op ons interactieve speelveld beleef je een combinatie van technologie en ouderwets buitenspelen waardoor de leukste spelletjes gecreëerd worden. Speel samen een aantal potjes van de voorgeprogrammeerde spelactiviteiten of verzin je eigen spelregels voor eindeloos speelplezier. Beleef de leukste mix van lichaamsbeweging, educatie, creativiteit en plezier, zowel voor jong als oud.

Actief buiten spelen met de coolste technologie

Wil je je kinderen lekker buiten laten spelen zodat ze voldoende bewegen én gemakkelijk vriendjes kunnen maken? Ons speciale interactieve speelveld zorgt voor eindeloos speelplezier in de heerlijke buitenlucht! Bij mooi weer wordt er op dit kleurrijke speelveld vaak urenlang gespeeld met alle mogelijke interactieve spelletjes. Bovendien ligt het interactieve speelveld vlak naast de andere speelvelden. Zo zijn er altijd tal van andere spelers om te ontmoeten!

De interactieve palen op dit moderne speelveld zijn zo ontworpen dat ze kunnen reageren op acties zoals swipen en aantikken, net zoals een tablet. Daarnaast geven ze ook licht en geluid als een vorm van spelinstructies. Het speelveld komt tot leven en vertelt wat de kinderen moeten doen!

Interactief speelveld pannaveld

Interactief spel

Ontdek én creëer allerlei spelletjes

Een van onze interactieve spelletjes is Memo, gecreërd door het innovatieve speelgoedbedrijf Yalp. Met dit bijzondere speelsysteem kun je in de buitenlucht memory spelen, maar ook allerlei andere spelletjes. Zoals bijvoorbeeld een quiz boordevol rekensommen en vragen voor kinderen, bedacht in samenwerking met wetenschappelijk magazine Quest.

De interactieve spelletjes dagen de kinderen uit om na te denken en te rennen via de aangegeven routes. Zo leren kinderen spelenderwijs rekenen en samenwerken, terwijl ze heerlijk buiten zijn! Dankzij de open spelregels kunnen ze ook hun eigen spelregels verzinnen voor eindeloze variëteit en prikkeling van hun fantasie. Op dit speelveld zijn kinderen nooit uitgeleerd of uitgespeeld!

Zoek je nog meer speelplezier? Er zijn talloze speelvoorzieningen op ons park zoals een indoorspeeltuin, midgetgolfbaan, springkussen, kabelbanen, voetbalveldjes en nog veel meer!

Ontdek alle speelvoorzieningen

Eindeloos, modern speelplezier bij Krieghuusbelten!

Spelen in Speelbos

Wandel- en speelbos

  • Historische zandkuilen
  • Rust en natuur
  • Diverse speeltoestellen

Meer over ons wandel- en speelbos

Zwembad

Sfeervol binnen- en buitenzwembad

  • Met uitschuifbaar dak
  • Grote waterglijbaan van wel 50 meter
  • Inclusief peuterbad

Bekijk ons verfrissende zwembad

Hamburger eten

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf