Faciliteiten Krieghuusbelten

Faciliteiten voor jong en oud

Iedereen kan zich opperbest vermaken op ons park. Bij ons staan de kinderen centraal, dat blijkt wel uit de vele speeltoestellen die u kunt vinden op het terrein. Er is er altijd wel eentje in de buurt. En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen naar de indoorspeeltuin met een bouwhoek vol met mega legoblokken.

Volop speelplezier voor de kinderen

Op ons park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Ook is er een interactief speelveld met kabelbanen midgetgolfbaan en groot springkussen. Bij minder mooi weer bieden onze indoorspeeltuin en sporthal urenlang speelplezier!

Je raak hier nooit uitgespeeld!

Interactief speelveld

Op ons interactieve speelveld komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen.
Bijvoorbeeld bij het spel genaamd Memo. Dit spel bestaat uit een rond veld met pilaren. De bovenkant
van deze pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen zoals je dat op een tablet doet. Volg kleuren, speel
memory of probeer de vragen op te lossen die door het wetenschappelijke blad Quest zijn samengesteld.
Je moet rennen en nadenken, je steekt er wat van op en bent tegelijkertijd sportief bezig!

Tevens beschikt ons interactieve speelveld over een pannaveld waarbij het veld jouw als speler verteld
wat jij moet doen, hoe leuk is dat! Geen enkel traditioneel pannaveld kan hier aan tippen!

Virtuele tour

 

Indoorspeeltuin

Onze indoorspeeltuin voorzien van trampoline en mega lego bouwhoek biedt de ideale locatie als het weer wat minder is. Je kunt hier klauteren, klimmen, springen en glijden! In de kinderhoek met mega grote legoblokken kun je de mooiste creaties maken.


Tip! Heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven? 

 

Buiten spelen

Over ons hele park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Vanaf uw eigen gekozen plaats heeft u direct zicht op uw spelende kinderen. Dat is pas een onbezorgde vakantie!

Vooraan in het centrum is een centrale grote speeltuin waar voldoende uitdaging te vinden is. 

Ben jij een echte sportfanaat?

Ons park heeft voldoende sportmogelijkheden

Op veld 7 is het voetbalveld waar je heerlijk een potje kunt voetballen met al je vrienden. Is het weer wat minder dan biedt onze sporthal mogelijkheden!

Ook staan er verspreid over het park volleybal- en badmintonvelden. Of ga je liever tafeltennissen? Ook daar is aan gedacht! 

Het interactieve speelveld met pannaveld is een echte uitdaging voor de voetballers onder ons! Speel spellen als flessenvoetbal of groepsvoetbal! Het pannaveld vertelt jouw als speler wat je moet doen.

 

Sporttopper

In de meivakantie en in de zomervakantie zal er een sporttopper aanwezig zijn in het animatieteam. De sporttopper biedt iedere dag een uitdagend sportprogramma aan. 

Heb je zin om met de andere kinderen een super sportief spel te spelen? Sluit je dan aan bij de sporttopper!
                                               

    

Sporthal

Je lekker uitleven in onze sporthal! Is het weer wat minder...of heb je gewoon zin in een potje basketbalvoetbal of een andere sport? Het kan allemaal in onze sporthal! 

De sporthal is voorzien van een vide, hier kun je darten met je vrienden.

Animatie

Niemand hoeft zich te vervelen! Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Elke schoolvakantie en elk weekend is er volop animatie. Het programma staat bordevol geweldige activiteiten. Voor iedereen is er wat leuks te doen!

Elke ochtend wordt er fanatiek begonnen door de jongens en meiden van de animatie met een dansje om alle spieren goed wakker te schudden. Aansluitend is er elke dag een leuke knutselactiviteit.
's Middags staan er regelmatig sportacitviteiten op het programma of er wordt een spannend spel gespeeld. Aan het eind van de middag is er tijd voor de allerkleinsten tijdens peuterpret.

Elke dag om 17:00 uur is er weer een knotsgek avontuur bij het schatertheater.
Om de dag af te sluiten is er 's avonds nog een leuke activiteit. Elke zaterdagavond is er om 19:30 uur kidz bingo met aansluitend om 21:00 uur bingo voor de volwassenen.

Kortom, volop animatie voor het hele gezin!  

Bekijk het animatieprogramma

Lekker zwemmen doet u in het sfeervolle zwembad met water dat altijd rond de 30 graden Celsius is

De bijzondere glazen dakconstructie is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven, zo kunt u binnen én buiten zwemmen. Op het zonneterras voorzien van ligstoelen kunt u heerlijk genieten van het mooie weer. In de kleedkamers kunt u rustig omkleden en uw waardevolle spullen opbergen in een kluisje.

Glijbaan met LED-verlichting

Het zwembad beschikt over een 50 meter lange waterglijbaan en is verlicht met led-lampjes. Het lijkt wel een droom als u erdoor glijdt. 
De allerkleinsten kunnen urenlang spelen in het peuterbadje met leuke speeltoestellen. Het zwembad is geopend vanaf april t/m oktober.

Virtuele tour

Spelen in het zand op het strand!

Direct tegenover ons park ligt de grote vis-, roei-, en speelvijver. Deze is zo'n 5 hectare groot. U kunt hier gaan varen met een rubberbootje, vissen en natuurlijk in het gras zonnebaden. Op het strandje is het ideaal om te spelen met water en zand. 

Vissen

Voor de visliefhebbers hebben we allerlei soorten vissen uitgezet, zoals karpers, zeelt, snoekbaars en witvis. De grootste vis die hier is gevangen was een graskarper van ruim 38 pond!

Virtuele tour

Natuurlijk spelen voor kinderen!

Ons park beschikt over een eigen, uniek wandelbos. In dit mooie stukje natuur zijn twee routes uitgezet. Zo is er een route rondom een grote zandkuil waaromheen diverse speelelementen zijn aangebracht. Vindt u het leuk om een langere wandeling te maken dan kan dit ook. Deze route is ongeveer drie kilometer en gaat door een bijzonder stukje natuur. U loopt op deze route namelijk over meerdere 'belten'.

Zet uw zintuigen op scherp, kijk en luister goed en geniet van al het moois dat de natuur u te bieden heeft.

Virtuele tour

Boodschappen doen op de camping

's Morgens ontbijten met vers afgebakken broodjes, dat hoort bij vakantie. In de campingwinkel kunt u deze elke ochtend kopen samen met de ochtendkrant. Ook kunt u hier uw boodschappen doen voor de eerste basisbehoefte, zo hoeft u de camping niet af. Dat is lekker makkelijk!

✓ Vers afgebakken broodjes

✓ Ochtendkrant

✓ Speelgoed

De winkel is in het seizoen geopend vanaf 8:00 uur, de sluitingstijd is afhankelijk van de seizoensdrukte. De actuele openingstijden staan aangegeven bij de winkel. 

Voor uitgebreide boodschappen kunt u terecht in Lemelerveld (5 km) of Raalte (6 km).

Virtuele tour

Gebruik maken van het internet vanaf uw eigen plaats!

Ons park beschikt over een geheel dekkend WiFi netwerk. Zo kunt u gebruik maken van het internet vanaf uw eigen plaats!

Om de snelheid en de stabiliteit van het internet zo optimaal mogelijk te houden zijn wij genoodzaakt om hier kosten aan te verbinden. Als we het WiFi netwerk vrij geven dan kunnen wij geen stabiele verbinding garanderen. 

De kosten van de wifi zijn afhankelijk van de duur dat uw gebruik wenst te maken van het internet. Hiervoor verwijzen wij u naar de receptie. 

Wifilaptop.jpg

Restaurant

Natuurlijk hoeft u op vakantie niet te koken. In de snackbar kunt u terecht voor een ruim assortiment snacks en ijsjes. Het restaurant serveert lekkere dagmenu's voor een zeer betaalbare prijs.

Bekijk hier de website van het restaurant

5 sterren sanitair

De moderne sanitairgebouwen, voorzien van vloerverwarming, zijn vanaf elk veld goed bereikbaar. Ze worden uitstekend schoongehouden, zijn toegankelijk voor mindervaliden en van alle gemakken voorzien. Zo is er in ieder toilet vanzelfsprekend toiletpapier, maar ook een dispenser met seatcleaner aanwezig. De wastafels bij de toiletten beschikken over handzeep.

Naast de standaard douches zijn er in ieder sanitairgebouw familiedouches, mindervalidendouches en babywasruimtes aanwezig.

Tevens beschikt ons park over een compleet uitgerust wasserette

Virtuele tour

Geen plek meer over om de fietsen mee te nemen? 

Bij de receptie is het mogelijk om fietsen huren zodat u de prachtige omgeving kan verkennen.
De camping ligt aan een fietsknooppuntroute, zo fiets u de mooiste routes door heel Salland.

De fietsknooppunten kaart is verkrijgbaar bij de receptie, tevens zijn hier nog meerdere fietsroutes en eventueel wandelroutes te verkrijgen.

Stel hier uw eigen fietsroute samen

Versla je vader, moeder, broertje of zusje!

Op ons interactieve speelveld bevindt zich de midgetgolfbaan. De goed onderhouden 10-holes midgetgolfbaan geeft gegarandeerd plezier! Elke baan biedt een andere uitdaging! Durf jij de strijd tegen je zusje, broertje, vader of moeder aan te gaan? 

Golfstick en ballen zijn te huur bij receptie.

 

Virtuele tour