Ontdek jouw ideale verblijf

Supermarkt

Elke ochtend verse broodjes Alles voor de eerste basisbehoefte Ook leuk speelgoed!

Snel je boodschappen doen bij onze supermarkt

Vers afgebakken broodjes horen natuurlijk bij een relaxte vakantie, dat vinden wij ook! In onze supermarkt bieden wij dan ook een ruim assortiment van vers gebakken broodjes aan. Daarnaast is er een ruim assortiment van artikelen die het ontbijt, maar ook de barbeque compleet maken. Perfect wanneer je iets vergeten bent bij de grote boodschappen. De supermarkt ligt centraal op het vakantiepark, deze is dus altijd dichtbij!

Heerlijk verse broodjes

Je wordt wakker in de tent en ruikt het al vanaf buiten: de geur van verse broodjes. Wanneer je uit de tent stapt, begrijp je waar het vandaan komt; je partner en kinderen hebben al verse broodjes gehaald bij de supermarkt van Krieghuusbelten.

Je ziet een vol gedekte tafel met de heerlijkste dingen: diverse soorten harde broodjes, croissantjes, een gekookt eitje, jus d’orange en natuurlijk diverse soorten beleg. Het ziet er allemaal perfect uit! Wat fijn dat je meteen aan kunt schuiven, toch?

In de bakkerij van de supermarkt bakken wij elke dag verse broodjes af, die je vanaf 8 uur op kunt halen. Ook de ochtendkrant haal je bij de supermarkt. Zo hoef je de camping ’s ochtends niet af. Dat klinkt toch heerlijk?

Virtuele tour

Broodjes Bakker

De supermarkt van Krieghuusbelten

Behalve verse broodjes haal je bij de supermarkt op ons familievakantiepark ook allerlei kleine boodschappen. Denk hierbij aan de koffiemelk die je vergeten bent, of een fles cocktailsaus voor bij de barbecue.

De winkel opent in het seizoen om 8 uur ’s ochtends. De sluitingstijd van de winkel is afhankelijk van de seizoensdrukte. Je vindt de actuele openingstijden tijdens jouw verblijf bij de winkel!

Wij hebben een assortiment aan producten voor de eerste levensbehoeften. Heb je grotere boodschappen nodig? Ga dan naar Lemelerveld (5 km) of Raalte (6 km).

Ontdek Krieghuusbelten

Centrum Raalte

Ontdek de bruisende omgeving

  • Lekker een dagje shoppen
  • Culturele steden bezoeken
  • Restaurants in overvloed

Activiteiten in de buurt

Header-Hetpark-Restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kamperen met privé sanitair

Kampeerplekken met privé sanitair

  • Direct aan het water
  • Eigen douche, toilet en wastafel
  • 10 ampère stroomaansluiting

Alles over onze kampeerplekken 

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf