Ontdek jouw ideale verblijf

Supermarkt

Elke ochtend verse broodjes Alles voor de eerste basisbehoefte Ook leuk speelgoed!

Snel je boodschappen doen bij onze supermarkt

Vers afgebakken broodjes kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens een relaxte vakantie. Dat vinden wij ook! In onze supermark bieden wij dan ook een ruim assortiment van versgebakken broodjes aan. Daarnaast vind je meer dan genoeg genoeg lekkers om je barbecue compleet te maken. Perfect wanneer je iets vergeten bent tijdens het doen van de grote boodschappen. Onze supermarkt bevindt zich centraal op het vakantiepark, deze is dus altijd dichtbij!

Heerlijk verse broodjes

Hoe heerlijk is het om wakker te worden in je tent en meteen die heerlijke geur van versgebakken broodjes te ruiken? Als je dan de tent uitstapt en ziet dat je partner en kinderen niet alleen verse broodjes hebben gehaald, maar ook nog eens de tafel hebben gedekt met heerlijke dingen, kan je dag niet beter beginnen. Het beste is dat je meteen kan aanschuiven.

 In de bakkerij van de supermarkt worden elke dag verse broodjes gebakken. Deze kun je vanaf 8 uur ophalen. Ook de ochtendkrant kun je gewoon bij de supermarkt halen. Zo hoef je de camping ’s ochtends niet af. Dat klinkt toch heerlijk?

Virtuele tour

Broodjes Bakker

De supermarkt van Familievakantiepark Krieghuusbelten

Behalve verse broodjes haal je bij de supermarkt op ons park ook allerlei kleine boodschappen. Denk hierbij aan de koffiemelk die je vergeten bent, of een fles cocktailsaus voor bij de barbecue.

De winkel opent in het seizoen om 8 uur ’s ochtends. De sluitingstijd van de winkel is afhankelijk van de seizoensdrukte. Je vindt de actuele openingstijden tijdens jouw verblijf bij de winkel!

Wij hebben een assortiment aan producten voor de eerste levensbehoeften. Heb je grotere boodschappen nodig? Ga dan naar Lemelerveld (5 km) of Raalte (6 km).

Ontdek Familievakantiepark Krieghuusbelten

Centrum Raalte

Ontdek de bruisende omgeving

  • Lekker een dagje shoppen
  • Culturele steden bezoeken
  • Restaurants in overvloed

Activiteiten in de buurt

Header-Hetpark-Restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kamperen met privé sanitair

Kampeerplekken met privé sanitair

  • Direct aan het water
  • Eigen douche, toilet en wastafel
  • 10 ampère stroomaansluiting

Alles over onze kampeerplekken 

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf