Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met zwembad

Binnen én buiten zwemmen Met gezellig peuterbad 50 meter lange waterglijbaan

Sfeervol indoor- en outdoor zwemmen

Familievakantiepark Krieghuusbelten is niet zomaar een camping met een zwembad. Op onze camping in Nederland kun je heerlijk zwemmen in ons binnen- én buitenbad! Door het bijzondere glazen dak kunnen wij namelijk binnen enkele minuten ons binnenzwembad transformeren in een waar openluchtzwembad

Ook aan je jongste kinderen is gedacht. Krieghuusbelten is voorzien van een apart peuterbad. Hier staan leuke water speelelementen zodat ook de kleinste kinderen zich goed kunnen vermaken in het zwembad. Voor de waaghalzen is er een 50 meter lange waterglijbaan voorzien van LED-verlichting. Het is net als een droom wanneer je erdoorheen glijdt!

Bekijk het zwembad

Indoor- en outdoor zwembad in één

Het zwembad op de camping van Familievakantiepark Krieghuusbelten is niet zoals andere zwembaden. Het binnenzwembad kan namelijk met één druk op de knop omgetoverd worden tot een openluchtzwembad! Dit komt door de speciale glazen serre die over het zwembad heen staat. Zo zwem je dus met lekker weer zowel binnen als buiten. Als het slecht weer is, blijft de serre dicht en blijft de warmte binnen, waardoor veel energie wordt bespaard!

Buitenaanzicht-zwembad

twee jongens op het einde van een waterglijbaan.

Wij geven om duurzaamheid

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten voelen wij de verantwoordelijkheid om bewust om te gaan met de natuur! Daarom is ons zwembad gebouwd met zoveel mogelijk materialen met minimale impact op het milieu en wordt het verwarmd met een CO2-neutrale kachel. Hierdoor blijft het water continu op een heerlijke 30 graden Celsius.

Naast ons zwembad worden ook de toiletgebouwen op deze milieuvriendelijke manier van warm water voorzien. Zo dragen wij op ons Familievakantiepark Krieghuusbelten een steentje bij aan de verduurzaming.

Boek jullie verblijf

Plezier voor kinderen

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten hebben we een ruim assortiment aan faciliteiten. Verzin het maar, er is voor ieder wat wils. Kinderen staan bij ons centraal. Je vindt dan ook een grote hoeveelheid aan speeltoestellen over de camping verspreid, zo is er altijd een speeltoestel bij jouw kampeerplaats in de buurt. De midgetgolfbaan op ons interactieve speelveld is ook ontzettend populair! 10-holes waardoor je zeker weten plezier gaat hebben. Wie versla je als eerste? Je broertje, je zusje of toch je ouders? Golfstick en ballen zijn te huur bij onze receptie. 

Daarnaast worden ook verschillende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Tijdens verschillende schoolvakanties en elk weekend, staat het enthousiaste team klaar met een bomvol programma, boordevol gezelligheid! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma

Vier meisjes voetballen op pannaveld

Ontdek Familievakantiepark Krieghuusbelten

Vader duwt dochter van kabelbaan.

Diverse speelvoorzieningen

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Meer over onze speelvoorzieningen

Koeien in grasveld.

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Gedekte tafel met borrelplank met hapjes.header-hetpark-restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf