Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met zwembad

Binnen én buiten zwemmen Met gezellig peuterbad 50 meter lange waterglijbaan

Sfeervol indoor- en outdoor zwemmen

Familievakantiepark Krieghuusbelten is niet zomaar een camping met zwembad. Op onze camping met binnen- én buitenbad kan je het hele jaar door heerlijk zwemmen! Ons zwembad heeft een bijzonder glazen dak dat wij kunnen openschuiven om binnen enkele minuten ons binnenzwembad te transformeren in een buitenzwembad. Op onze camping met zwembad en glijbaan kunnen de kinderen wel 50 meter lang glijden op onze waterglijbaan met LED-lampjes. Het lijkt wel een droom als je erdoor glijdt! Er zijn ook heerlijke ligstoelen, om even rustig te zitten tussen het zwemmen door. De allerkleinsten spelen op onze camping met zwemparadijs urenlang in ons peuterbadmet speeltoestellen voor hun leeftijd.

Bekijk het zwembad

twee jongens op het einde van een waterglijbaan.

Wij geven om duurzaamheid

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten voelen wij de verantwoordelijkheid als camping met zwembad om bewust om te gaan met de natuur! Daarom is ons zwembad gebouwd met zoveel mogelijk materialen met minimale impact op het milieu en wordt het verwarmd met een CO2-neutrale kachel. Het zwembadwater blijft continu op een heerlijke 30 graden Celsius.

Op onze camping met zwembad worden ook de toiletgebouwen op deze milieuvriendelijke manier van warm water voorzien. Zo dragen wij op ons Familievakantiepark een steentje bij aan de verduurzaming.

Boek jullie verblijf

De leukste camping met zwembad

Wil je de vakantie vieren op een camping met zwembad in de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug? Dan ben je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten aan het juiste adres. Op onze kindvriendelijke camping bieden we namelijk nog meer dan zwemplezier. Er worden ook spetterende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam

Iedere schoolvakantie en elk weekend staat het enthousiaste team klaar met een bomvol programma boordevol gezelligheid! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma

Vier meisjes voetballen op pannaveld

Ontdek Familievakantiepark Krieghuusbelten

Vader duwt dochter van kabelbaan.

Diverse speelvoorzieningen

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Meer over onze speelvoorzieningen

Koeien in grasveld.

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Gedekte tafel met borrelplank met hapjes.header-hetpark-restaurant

Gezellig familierestaurant

  • Inclusief snackbar voor frietjes en snacks
  • Lekkere dagmenu’s
  • Zeer betaalbare prijzen

Meer over het familierestaurant

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf