Ontdek jouw ideale verblijf

Wandel- en speelbos

Twee verschillende wandel- en speelroutes Diverse speelvoorzieningen Genieten van de mooie natuur

Natuurlijk spelen in het wandel- en speelbos

Een van de meest bijzondere dingen die je vindt bij familievakantiepark Krieghuusbelten is het grote wandel- en speelbos. Dit is een groot terrein waar jouw kinderen zich helemaal uitleven midden in de natuur. Wil jij je kinderen van hun schermpjes af halen tijdens jullie vakantie en even écht samen actief bezig zijn in de natuur? Neem ze dan mee naar het avontuurlijke wandel- en speelbos. Hier spelen je kinderen niet alleen op de gave speeltoestellen, maar zijn ze ook bezig midden in de natuur.

Wandel- en speelroutes in het bos

Zoals de naam al zegt, heb je in het wandel- en speelbos bij Krieghuusbelten de keuze uit verschillende routes. Eén van deze routes is 1 kilometer lang en tijdens deze wandeling kom je verschillende speeltoestellen tegen, terwijl de route van 3 kilometer voor de grotere kinderen is die meer van wandelen houden. Het bijzondere van deze routes is dat deze midden op de camping beginnen, maar dat je binnen een paar minuten midden in het bos staat. Je kinderen leven zich helemaal uit op de speeltoestellen, maar zijn tegelijkertijd ook met de natuur bezig. Zo kun je ze ook nog iets leerzaams bijbrengen tijdens je vakantie bij Krieghuusbelten.

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-0650

Virtuele tour

Speelbos

Spelen rondom de zandkuil

In het avontuurlijke wandel- en speelbos bij familievakantiepark Krieghuusbelten speel jij met je kinderen rondom een historische zandkuil. Hier vind je diverse speelelementen om te klimmen en klauteren over boomstammen en slingeren aan touwen.

Lekker actief bezig zijn in de natuur, dat wil je toch voor jou en je gezin tijdens je vakantie? Wees niet bang om vies te worden tijdens jouw wandel- of speelroute door het grote bos.

Op avontuur bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Interactief speelveld pannaveld

Diverse speelvoorzieningen

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Ontdek onze speelvoorzieningen

Sallandse Heuvelrug platteland

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Safarilodge Deluxe

Genieten bij Krieghuusbelten

  • Ruime comfortplaats met privé sanitair
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Keuze uit verschillende accommodaties

Boek direct een vakantie

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf