Ontdek jouw ideale verblijf

Wandel- en speelbos

Twee verschillende wandel- en speelroutes Diverse speelvoorzieningen Genieten van de mooie natuur

Natuurlijk spelen in het wandel- en speelbos

Een van de meest bijzondere dingen die je vindt bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is het grote wandel- en speelbos. Dit uitgestrekte terrein biedt jouw kinderen de kans om zich volledig uit te leven midden in de natuur. Wil je tijdens jullie vakantie je kinderen even van hun schermpjes afhalen en even écht samen actief bezig zijn in de natuur? Neem ze dan mee naar het avontuurlijke wandel- en speelbos. Hier kunnen je kinderen genieten van het spelen op gave speeltoestellen, terwijl ze bezig zijn midden in de natuur.

Wandel- en speelroutes in het bos

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, heb je in het wandel- en speelbos van Familievakantiepark Krieghuusbelten de keuze uit verschillende routes. Eén van de routes is 1 kilometer lang en tijdens deze route kom je verschillende speeltoestellen tegen. Daarnaast is er ook een route van 3 kilometer die meer geschikt is voor de grotere kinderen die wat meer van wandelen houden. Het bijzondere aan beide routes is dat ze midden op de camping beginnen, maar dat je binnen een paar minuten in het bos staat. Terwijl je kinderen zich helemaal uit kunnen leven op de speeltoestellen zijn ze tegelijkertijd met de natuur bezig. Op die manier kun je ze spelenderwijs iets leerzaams bijbrengen tijdens je vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten.

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-0650

Virtuele tour

Speelbos

Spelen rondom de zandkuil

In het avontuurlijke wandel- en speelbos bij Familievakantiepark Krieghuusbelten speel jij met je kinderen rondom een historische zandkuil. Hier vind je diverse speelelementen om te klimmen en klauteren over boomstammen en slingeren aan touwen. Het wandel- en speelbos is een plek waar speelsheid tot leven komt terwijl je geniet van de heerlijke buitenlucht. Deze natuurlijke omgeving biedt een ontsnapping uit het alledaagse leven en nodigt uit tot het herontdekken van ieders innerlijke avonturier.

Slingerend tussen de bomen, omringd door de geuren en geluiden van het bos, ontstaat een gevoel van vrijheid. Wees niet bang om vies te worden tijdens jouw wandel- en of speelroute door het grote bos, en geef je over aan het plezier van spelen, klimmen, klauteren en slingeren te midden van de prachtige natuur.

Op avontuur bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Interactief speelveld pannaveld

Diverse speelvoorzieningen

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Ontdek onze speelvoorzieningen

Sallandse Heuvelrug platteland

Wat is er te doen in de omgeving

  • Bezoek het gezellige Raalte
  • Wandel door de Sallandse Heuvelrug
  • Plan een veelzijdig dagje uit

Ontdek de omgeving

Safarilodge Deluxe

Genieten bij Krieghuusbelten

  • Ruime comfortplaats met privé sanitair
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Keuze uit verschillende accommodaties

Boek direct een vakantie

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf