Ontdek jouw ideale verblijf

Vis-, roei-, en speelvijver

5 hectare groot Met heerlijk speelstrandje Diverse vissen uitgezet

Grote vis-, roei- en speelvijver

Direct tegenover de ingang van Familievakantiepark Krieghuusbelten vind je onze grote vijver. Hier heb je de mogelijkheid om te spelen op het strand, een frisse duik te nemen, met een roeiboot het water op te gaan of om een mooie vis te vangen. Onze vijver is meer dan 5 hectare groot en biedt daarmee meer dan genoeg ruimte om te genieten van rust en natuur. Het is zelfs mogelijk om direct aan dit mooie water te overnachten. Er zijn diverse kampeerplaatsen beschikbaar langs de oevers van de grote vijver en vanuit de Waterlodges (aan de overkant) kijk je ook direct op het water uit! Dat zorgt nou echt voor een vakantiegevoel.

Zoek verkoeling in de vijver

Wat is er nou lekkerder dan op een warme zomerdag de hele dag in of rondom het water te zijn? Dit is mogelijk bij Familievakantiepark Krieghuusbelten, want bij de grote vijver bevindt zich ook een fijn strandje. Hier speel je lekker met je kinderen in het zand of neem je een verkoelende duik in het water. Durf je het zelfs aan om het water op te gaan?

Pak dan een rubberboot en vaar een rondje over de mooie vijver. Rondom het gehele water vind je gras waar je lekker kunt zonnebaden, picknicken of spelletjes spelen. Er is genoeg ruimte, dus voldoende mogelijkheden om te genieten van de rust tijdens je vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten.

Kindje speelt bij vijver

Virtuele tour

Vijver Krieghuusbelten

Dagje vissen?

Ben je een echte sportvisser? Of wil je vissen juist een eerste keer uitproberen? Het kan allemaal bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! In de grote visvijver op ons park hebben wij diverse soorten vissen uitgezet. Denk hierbij aan karpers, zeelt, snoekbaars en witvis.

De kans is dus groot dat je hier een mooie vis gaat vangen tijdens je vakantie. De grootste vis die hier trouwens ooit gevangen is, was een graskarper van ruim 38 pond!

Geniet van Familievakantiepark Krieghuusbelten

Vissen

Forelvissen Hellendoorn

  • Vier verschillende visvijvers
  • Forel én zalmforel
  • Vissen van uitmuntende kwaliteit

Sportieve activiteiten in de omgeving

Zwembad

Sfeervol binnen- en buitenzwembad

  • Met uitschuifbaar dak
  • Grote waterglijbaan van wel 50 meter
  • Inclusief peuterbad

Bekijk ons verfrissende zwembad

Spelen in Speelbos

Avontuurlijk wandel- en klimbos

  • Verschillende wandelroutes
  • Grote historische zandkuil
  • Diverse speeltoestellen

Meer over ons wandel- en speelbos

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf