Ontdek jouw ideale verblijf

Kindercamping

 Vakantie voor jong en oud Speelmogelijkheden binnen én buiten Genieten van de mooie natuur

Kindercamping Krieghuusbelten

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een échte kindercamping. De camping is te vinden in het mooie Salland in Overijssel, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Op onze camping is er ook voor kinderen genoeg ontspanning en plezier te beleven. Of je nu graag een actieve vakantie beleeft of wat meer de rust opzoekt, bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is het allemaal mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe je jouw vakantietijd op onze camping doorbrengt.

Boek jouw verblijf

Ons animatieteam

Het animatieteam zorgt op onze kindercamping voor een boordevol programma. Tijdens alle schoolvakanties, feestdagen en de weekenden is er een aantrekkelijk programma, vol met leuke activiteiten waar de kinderen zich goed zullen vermaken.

Op onze kindercamping wordt er aan alle leeftijden gedacht. Zo wordt er bijvoorbeeld peuterpret georganiseerd voor de allerkleinsten en bieden we tegelijkertijd sportactiviteiten aan voor kinderen vanaf 12 jaar. Er valt voor iedereen wat te beleven en te ontdekken op onze kindercamping.

Het animatieprogramma van Krieghuusbelten

Airtampoline familiecamping Nederland

Voorzieningen op onze kindercamping

Op onze echte kindercamping vind je op elk kampeerveld een zandbak met speeltoestel en raak je nooit uitgespeeld! Vanwege ons kindvriendelijke karakter is onze kindercamping in Raalte hondvrij, daarin onderscheiden wij ons van andere kindercampings in de omgeving.

Daarnaast is het zowel bij goed als bij slecht weer heerlijk zwemmen en spelen bij onze kindercamping. Dankzij de speciale constructie om ons zwembad zwem je buiten bij goed weer, en binnen bij slecht weer: zo kun je dus altijd genieten van een verfrissende duik. Ideaal voor de echte waterratten onder ons!

Ontdek alle faciliteiten

Vader duwt dochter van kabelbaan.

Diverse speelvoorzieningen

  • Interactief speelveld
  • Avontuurlijk wandel- en speelbos
  • Ruime indoorspeeltuin

Meer over onze speelvoorzieningen

Spelen in Speelbos

Wandel- en speelbos

  • Historische zandkuilen
  • Rust en natuur
  • Diverse speeltoestellen

Meer over ons wandel- en speelbos

Zwembad

Sfeervol binnen- en buitenzwembad

  • Met uitschuifbaar dak
  • Grote waterglijbaan van wel 50 meter
  • Inclusief peuterbad

Bekijk ons verfrissende zwembad

Boek jouw verblijf bij onze kindercamping

Ben je op zoek naar de ideale kindercamping om met het hele gezin te verblijven? Boek dan snel je verblijf! Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is er meer dan genoeg te beleven voor de jeugd. Heb je vragen over onze kampeerplaatsen of over onze kindercamping? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf