Ontdek jouw ideale verblijf

Vakantiepark met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Boek een jouw onbezorgde verblijf op ons vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Er is gedurende alle seizoenen meer dan genoeg te beleven bij ons, voor jong en oud. Wij mogen ons dan ook al jarenlang met trots ANWB-topcamping noemen, en daar profiteer jij als gast van!

Boek jouw verblijf bij ons

Ons bijzondere zwembad

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten hebben wij een heel bijzonder zwembad. Je kan hier namelijk zwemmen bij zowel goed als slecht weer! Als de zon schijnt en het weer goed is, dan openen we onze bijzondere glazen dakconstructie zodat je buiten kunt zwemmen! Als de weersomstandigheden minder zijn, dan sluiten we het dak en kun je heerlijk binnen zwemmen. Daarnaast hebben wij een toffe verlichte waterglijbaan van wel 50 meter lang, een avontuur om doorheen te glijden. De allerkleinsten onder ons vermaken zich urenlang in het peuterbadje met leuke speeltoestellen, waterpret gegarandeerd!

We vinden het belangrijk om bewust om te gaan met de natuur, daarom hebben wij ons zwembad gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen. Het water in ons zwembad wordt verwarmd met een CO2-neutrale kachel. Voordelen hiervan zijn dat we hiermee minimale impact hebben op het milieu, en dat jij als gast altijd geniet van het warme water dat constant op een heerlijke 30 graden gehouden wordt.

Ontdek ons zwembad

Zwembad

Glijbaan Indoorspeeltuin

Spelen in onze indoor speeltuin

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten hebben we een ontzettend gave indoor speeltuin. In deze binnenspeeltuin vind je onder andere een trampoline en een mega lego bouwhoek. De ideale locatie voor jong en oud, verzeker jezelf van speelplezier voor de hele dag!

Ons vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin biedt jou de mogelijkheid om te klauteren, klimmen, springen en glijden!

Tip: heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven?

De omgeving van ons vakantiepark

De bosrijke omgeving van onze camping met zwembad en indoor speeltuin zorgt voor een prachtige uitstraling van ons vakantiepark. Het gezellige dorpje Raalte staat bekend om het mooie centrum. Hier is iedere woensdagochtend een leuke markt te vinden vol met lokale en minder lokale producten. De ruimte die Raalte biedt, zorgt voor een aangename vrijheid voor jong en oud.

Ga er gezellig op uit om te fietsen of te wandelen en ontdek de mooiste plekjes! Verschillende fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie. Wat is er nog meer te doen in de omgeving van onze camping met binnenspeeltuin?

Centrum Raalte

Boek jouw verblijf

Wil je ook komen genieten op ons vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin? Boek dan snel een verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze accommodaties, kampeerplekken of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons telefonisch bereiken op 0572-371575 of via e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf