NL
Welkom bij Krieghuusbelten
Menu

Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes

Kinderfeestje

MG 6372 copy
Voetbal meiden 1 klein

Een unieke locatie voor een kinderfeestje?

Dan is Familievakantiepark Krieghuusbelten echt iets voor jou! Voor € 4,-- per persoon kunt u al gebruik maken van de indoorspeeltuin, ontelbaar veel speelvoorzieningen buiten, sporthal, vis-, speel- en roeivijver en ons interactieve speelveld. Graag aansluitend midgetgolfen met alle vriendjes en vriendinnetjes? Voor maar liefs € 1,-- per persoon extra is dit mogelijk. Honger gekregen van al dat spelen? Voor een hapje en een drankje verwijzen we je graag naar de website van Restaurant Krieghuusbelten. Kinderfeestjes zijn in de wintermaanden beperkt mogelijk. Reserveren is in deze periode noodzakelijk, dit kan via de receptie. Wil je meer informatie? 

Neem contact met ons op!

Onze gasten

Reviews

Trudy van Dijk

5/5

Een hele leuke camping waar voor het hele gezin iets te doen is. Leuk animatieteam voor de kinderen, leuk restaurant. En een zwembad en een apart strand. Ook zijn er rond het water mooie ruime xl kampeerplaatsen rond een vijver, aan de overkant staan huisjes te huur. En nog veel meer om te…

Onze gasten vertellen graag meer over hun vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Ontdek de ervaringen en avonturen van onze gasten.  

M. Smit

9

Verbleven in een Safarilodge Deluxe 6 personen. Heel mooi nieuw huisje op een toplocatie. Vlakbij de binnen- en buitenspeeltuin, zwembad, animatie, trampoline en kabelbaan. Top!

De meest gestelde vragen

Nog niet alle informatie gevonden? Geen zorgen, wij helpen je graag! Ontdek snel de antwoorden op veelgestelde vragen, zo heb jij alle informatie die je nodig hebt voor een zorgeloze ervaring. 

Welke speelfaciliteiten zijn er bij Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Naast de verschillende speeltoestellen bij de kampeervelden van Familievakantiepark Krieghuusbelten, beschikken wij ook over een interactief speelveld, een wandel- en speelbos, een groot zwembad en een indoor speeltuin.

Wat is er in de omgeving van Krieghuusbelten te doen voor een leuke kindervakantie?

Wanneer je met je kinderen op vakantie bent bij Familievakantiepark Krieghuusbelten, is er altijd wat te doen in de omgeving. Van attractieparken tot dierentuinen en musea: voor ieder wat wils.

Wanneer is er animatie aanwezig bij Familievakantiepark Krieghuusbelten?

In alle reguliere schoolvakanties en alle weekenden is er een animatieteam aanwezig.

Zijn er bij slecht weer ook leuke activiteiten te doen voor kinderen?

Ook als het weer wat minder mooi is, zijn er ontzettend veel speelmogelijkheden bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Onze indoor speeltuin is voorzien van een trampoline, een lego bouwhoek en gave speeltoestellen met glijbanen.

Voor welke leeftijden is onze animatie geschikt?

Tijdens je vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten hoeft absoluut niemand zich te vervelen! Zowel voor jonge als oudere kinderen wordt er door ons enthousiaste animatieteam een divers programma opgesteld om een onvergetelijke vakantie te beleven. Wanneer je gezellig komt overnachten bij Krieghuusbelten, zijn jij en je gezin volledig vrij om deel te nemen aan het uitdagende programma van het animatieteam.

Neem contact met ons op!
Receptie team 2024 nobg

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen je graag met al je vragen via de mail of telefonisch.

Kom in contact