Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met buitenzwembad

Wil je graag naar een camping met buitenzwembad? Familievakantiepark Krieghuusbelten is hier de perfecte plek voor! Onze camping in Salland is niet zomaar een camping met buitenbad. Het buitenbad beschikt namelijk over een bijzondere glazen dakconstructie en is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven. Ook heeft onze camping met buitenbad een waterglijbaan van 50 meter lang voorzien van led-lampjes. Het lijkt wel een droom als je erdoor glijdt! Benieuwd naar onze camping met buitenbadzwembad?

Boek je verblijf bij Krieghuusbelten

Ontdek ons buitenzwembad

Op onze camping met buitenzwembad kan je niet alleen buiten zwemmen, maar ook binnen! We hebben namelijk een bijzondere glazen dakconstructie voor ons zwembad, waardoor je zowel bij goed als bij slecht weer lekker zwemt bij ons! Zo ben jij bij onze camping met buitenzwembad altijd verzekerd van zwemplezier voor het hele gezin.

Alsof dit nog niet genoeg is hebben we ook nog een peuterbad voor onze kleinste gasten en een spectaculaire glijbaan van maar liefst 50 meter lang, volledig voorzien van ledverlichting

Bekijk ons animatieprogramma

Kinderen springen in buitenzwembad

Kinderen springen op airtrampoline

Faciliteiten camping met buitenzwembad

Onze camping met buitenzwembad biedt verschillende faciliteiten aan, zodat je optimaal kan genieten tijdens je vakantie. Voor de kinderen hebben we verschillende speeltoestellen. Er ligt er altijd wel een leuk speeltuintje in de buurt van jouw kampeerplek! Op ons interactieve speelveld komen het traditioneel spelen en de mobiele technologie samen. De pilaren zijn namelijk gevoelig voor aanraking. Zo wordt iedereen op onze camping met buitenbad continu uitgedaagd om lekker actief bezig zijn.

Ook voor volwassen is er genoeg te doen op onze camping met buitenbad. Ben jij ook graag actief bezig? Ons park biedt verschillende sportmogelijkheden zoals volleybal- en badmintonvelden verspreid over de camping. Liever een rondje hardlopen? De omgeving is prachtig, dus je geniet volop tijdens je verblijf op onze camping met buitenzwembad.

Bekijk alle faciliteiten op onze camping met buitenzwembad

Boek jouw verblijf bij onze camping met buitenzwembad

Wil je graag je vakantie vieren op een kindvriendelijke camping met buitenzwembad? Boek dan je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken, accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf