Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met openlucht zwembad

Beleef bij Familievakantiepark Krieghuusbelten een onvergetelijke vakantie boordevol zwemplezier! Op onze camping met openluchtzwembad beleven de kinderen urenlang plezier in het heerlijk verwarmde water. Het hele jaar door geniet je van ons bijzondere zwembad met glazen dak, dat wij bij mooi weer kunnen openschuiven. Zo kunnen jullie ook bij mindere weersomstandigheden heerlijk binnen zwemmen!

Bovendien is ons zwembad uitgerust met een geweldige glijbaan van wel 50 meter lang. Deze waterglijbaan is voorzien van allerlei LED-lampjes, wat een bijzonder effect geeft tijdens het glijden! Voor de allerkleinsten hebben we ook een speciaal peuterbad met speeltoestellen voor hun leeftijd. Kom het samen beleven!

Boek jullie verblijf

Waterpret in de natuur

Naast het genieten aan ons zwembad, is het mogelijk om je tijd te spenderen bij ons aan de waterkant van onze vijver. Je kan hier alle kanten op: of je nu wil zwemmen, spelen, roeien of vissen. Aan de waterkant is er meer dan voldoende ruimte om te spelen op het zandstrand, je kan hier zoveel zandkastelen bouwen als je wil! Wil je graag de hele vijver ontdekken? Dan kan je ervoor kiezen om op verkenning uit te gaan met een roeibootje.

Zo ontdek je alle uithoeken van de vijver en de mooie omliggende natuur. Als je even helemaal tot rust wil komen, is het mogelijk om een rustig gedeelte van de vijver op te zoeken en hier een hengel uit te werpen aan de waterkant. Je vindt in deze plas vissoorten als de karper, zeelt, snoekbaars of witvis.

Ontdek onze waterplas

Kind bij visvijver

Geschminkte kinderen

Animatie op onze camping met openluchtzwembad

Wij zorgen er bij Familievakantiepark Krieghuusbelten voor dat de kinderen een onvergetelijke vakantie beleven vol leuke activiteiten! Op onze camping organiseren we namelijk ook leuke animatie en activiteiten.

Ons enthousiaste animatieteam zorgt voor een bomvol programma! Hier kunnen kinderen op een leuke manier hun energie kwijt en vriendjes maken terwijl jullie genieten van wat vrije tijd! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma

Boek een verblijf op onze camping met openluchtzwembad

Wil je met het hele gezin de vakantie vieren op de leukste camping met openluchtzwembad? Boek dan eenvoudig online jullie verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken, accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf