Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Boek een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin bij familievakantiepark Krieghuusbelten. Voor jong en oud, er is altijd wel iets te beleven op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin. Ons familievakantiepark ligt in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld en is al negen jaar ANWB-topcamping, en dat is te merken! Naast een ruim aanbod aan faciliteiten zijn ook de sanitairgebouwen modern ingericht. Ook is er een ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden op deze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin.

Boek een verblijf bij ons

Zwemmen.JPG

Peuterbad

Omgeving camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

De bosrijke omgeving van onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin, zorgt voor een prachtige uitstraling van ons vakantiepark. Het gezellige dorpje Raalte staat bekend om het mooie centrum. Hier is iedere woensdagochtend een leuke markt te vinden vol met lokale en minder lokale goederen. De ruimte die Raalte biedt, zorgt voor een aangename vrijheid voor jong en oud. Ga er gezellig op uit om te fietsen of te wandelen en ontdek de mooiste plekjes! Verschillende fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie. Wat is er nog meer te doen in de omgeving van onze camping met binnenspeeltuin?

Bekijk de omgeving van Krieghuusbelten

Camping met binnenbad

Het leuke aan onze camping is dat wanneer het slecht weer is, je gewoon kunt zwemmen in ons binnenbad. Als toch de zon schijnt en het weer is goed, dan openen we onze bijzondere glazen dakconstructie zodat je alsnog buiten kunt zwemmen! Onze camping met binnenbad heeft een toffe verlichte waterglijbaan van wel 50 meter lang bij het overdekt zwembad! De allerkleinsten onder ons vermaken zich urenlang in het peuterbadje met leuke speeltoestellen.

Ontdek het overdekte zwembad

Waterglijbaan

Indoorspeeltuin

Camping met binnenspeeltuin

Krieghuusbelten is een camping met binnenspeeltuin, en wel een hele gave! De indoor speeltuin is volledig voorzien van een trampoline en een mega lego bouwhoek! De ideale locatie voor jong en oud als het weer wat minder is. Onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin biedt jou de mogelijkheid om te klauteren, klimmen, springen en glijden! Tip: heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven? Verhuuraccommodatie.png
Vakantie in 2022
Boek je favoriete accommodatie!

 Kies zelf een accommodatie
 Zicht op een speelvoorziening
 Wifi vanaf je eigen plaats

BoekenButton-2020.jpg

Icon-Tent-klein-HOMEPAGE.png
Kamperen in 2022
Boek je vakantie online!

✓ Zelf een plaats uitzoeken
✓ 
Ruime comfortplaatsen
✓ 
10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Sanitair.png
Kampeerplaats met privésanitair
Boek direct online!

 Inclusief privésanitair
 Direct aan het water
 10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Boek jouw verblijf bij onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Wil je onze camping binnenspeeltuin bezoeken? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over het boeken van een kampeerplek op onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin? Neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons telefonisch bereiken op 0572-371575 of via e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf