Camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Boek een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin bij familievakantiepark Krieghuusbelten. Voor jong en oud, er is altijd wel iets te beleven op onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin. Dit familievakantiepark ligt in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld en is al negen jaar ANWB-topcamping, en dat is te merken! Naast een ruim aanbod aan faciliteiten zijn ook de sanitairgebouwen modern ingericht. Ook is er een ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden op deze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin.

Boek een verblijf bij ons

Zwemmen.JPG

Peuterbad

Omgeving camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

De bosrijke omgeving van onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin, zorgt voor een prachtige uitstraling van ons vakantiepark. Het gezellige dorpje Raalte staat bekend om het mooie centrum. Hier is iedere woensdagochtend een leuke markt te vinden vol met lokale en minder lokale goederen. De ruimte die Raalte biedt, zorgt voor een aangename vrijheid voor jong en oud. Ga er gezellig uit om te fietsen of te wandelen en ontdek te mooiste plekjes! Verschillende fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie van de camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin. Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bekijk de omgeving van Krieghuusbelten

Camping met overdekt zwembad

Het leuke aan onze camping is dat wanneer het slecht weer is, je ook kunt zwemmen in ons overdekte zwembad. En als het weer goed is, openen we onze bijzondere glazen dakconstructie, zodat je alsnog buiten kunt zwemmen! Het overdekte zwembad heeft een vette waterglijbaan van wel 50 meter lang die verlicht is met led-lampjes! De allerkleinsten onder ons vermaken zich urenlang in het peuterbadje met leuke speeltoestellen.

Overdekt zwembad met glijbaan

Waterglijbaan

Indoorspeeltuin

Camping met indoor speeltuin

Op onze camping hebben we een gave indoor speeltuin. Deze is volledig voorzien van een trampoline en een mega lego bouwhoek! De ideale locatie voor jong en oud als het weer wat minder is. Onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin bied je dus de mogelijkheid om te klauteren, klimmen, springen en glijden! Tip: heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven? Boek een verblijf bij onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Wil je onze camping met indoor speeltuin bezoeken? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over het boeken van een kampeerplek op onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf in ons park!