Ontdek jouw ideale verblijf

Familiecamping Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte familiecamping in Overijssel. U kunt ons vinden in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Op onze familiecamping in Overijssel is er ontspanning en plezier voor jong en oud. Onze familiecamping in Raalte heeft veel te bieden voor het hele gezin. Zo staat er op elk veldje een speeltoestel en zijn de kinderen nooit uitgespeeld.

Ook beschikt deze familiecamping in Raalte over een 5 hectare grote vis-, speel- en roeivijver, direct gelegen tegenover de familiecamping in Raalte. Hier mag zonder vergunning gevist worden voor de liefhebbers. Vanwege ons kindvriendelijke karakter is onze familiecamping in Raalte hondvrij. Daarin onderscheiden wij ons van andere familiecampings in Raalte.

Boek een vakantie

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan!

Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Springkussen

Boek jouw plek op onze familiecamping in Raalte, Overijssel

Zoek je nog een familiecamping in Overijssel? Boek dan snel een kampeerplaats bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Op onze camping in Raalte is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Heb je vragen over onze kampeerplekken? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl

Boek jouw kampeerplek

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf