Ontdek jouw ideale verblijf

5 Sterren camping Overijssel

Ben je op zoek naar een 5 sterren camping in Overijssel? Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten ontbreekt het je aan niets! Bij onze 5 sterren camping in Overijssel bieden onze comfort kampeerplaatsen voldoende ruimte voor elk kampeermiddel, waar onze XL Kampeerplaatsen heerlijk aan het water zijn gelegen en beschikken over een ruim privé sanitair. Daarnaast beschikken beide varianten kampeerplaatsen op onze 5 sterren camping in Overijssel onder andere over een 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Onbezorgd kamperen doe je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten!

Boek jouw verblijf

Badminton Krieghuusbelten

Genoeg te beleven op onze 5 sterren camping

Bij onze 5 sterren camping in Overijssel is er genoeg te beleven voor jong en oud. Op ons park is er op elke hoek en elk veldje wel een speeltoestel te vinden. Daarnaast hebben we op onze 5 sterren camping in Overijssel ook een interactief speelveld, kabelbanen, een midgetgolfbaan en een groot springkussen. Ook voor de sportieve kinderen is er voldoende te ondernemen. Zo beschikt onze 5 sterren camping over een voetbalveld, volleybalvelden, badmintonvelden of speel je een uitdagend potje tafeltennis op één van onze tafeltennis gelegenheden, verspreid over het park.

Ook als het weer niet meezit kun je lekker sportief bezig zijn! In onze sporthal kun je natuurlijk ook diverse sporten uitoefenen en speel je lekker een potje darts op de vide. Daarnaast staat ons enthousiaste animatieteam uiteraard ook in de zomer elke dag paraat om iedereen te vermaken met de leukste activiteiten.

Bekijk al onze faciliteiten

Ben je op zoek naar de ideale 5 sterren camping waar je met het hele gezin van je vakantie kan genieten? Boek dan snel je verblijf! Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Heb je vragen over onze kampeerplaatsen of over onze 5 sterren camping in Overijssel? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf