Ontdek jouw ideale verblijf

50-Plus vakantie

Ben je 50-plus en ben je op zoek naar een rustgevende vakantie? Familievakantiepark Krieghuusbelten is een rustgevende camping en zeer geschikt voor een 50-plus vakantie. Of je nu een huisje wilt huren of arriveert met de camper of caravan; we bieden allerlei verblijfsmogelijkheden voor iedere voorkeur. Wil je graag met jouw kleinkinderen komen? Dat kan! Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten vinden ze volop speelplezier dus ze hoeven zich geen moment te vervelen!

Bekijk onze verblijfsmogelijkheden

Rustgevende vakantie voor 50-plussers

  • Ruime comfortplaatsen
  • 10 amp. stroomaansluiting
  • Centrale antenne
  • Overdekte zwembad (water altijd 30 graden)
  • Bubbelbank
  • Baantjes trekken

Voor de optimale rust is familievakantiepark Krieghuusbelten vooral in het voor- en naseizoen zeer geschikt voor een 50-plus vakantie. In het voor- en naseizoen hebben verschillende leuke en voordelige arrangementen om jouw 50-plus vakantie helemaal compleet te maken. Bekijk ons huidige arrangementenoverzicht via de onderstaande button.

Bekijk de arrangementen

comfort-kampeerplaaten-krieghuusbelten

Plattegrond fietsen

De ideale plek voor een vakantie

Voor een optimale rustgevende 50-plus vakantie ben je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten op de juiste plek! De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor iedere vakantieganger, zoals bijvoorbeeld mooie fietstochten en leuke dag uitstapjes met de (klein)kinderen.

Breng een bezoek aan een van de vele musea waaronder het Natuurmuseum Holterberg en Museum De Fundatie in Zwolle, of geniet van een leuk middagje eten en shoppen in een van de nabijgelegen steden. Er is voor ieder wat wils! 

Ontdek de omgeving

Boek jouw 50-plus vakantie bij Krieghuusbelten

Zoek je nog een fijne camping in Nederland? Boek dan een vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Op onze camping is er meer dan genoeg te beleven voor 50-plussers én kleinkinderen. Heb je vragen over onze kampeerplekken? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw 50-plus vakantie

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf