Ontdek jouw ideale verblijf

Vakantie in Overijssel

Ben je op zoek naar een fijne plek voor een vakantie in Overijssel? Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt verschillende mogelijkheden voor een vakantie in Overijssel. Zowel jong en oud kunnen hier van alles beleven, op én rondom het park. Geniet samen van een welverdiende vakantie in Overijssel!

Boek jouw vakantie in Overijssel

Onze volledig uitgeruste kampeerplaatsen

Je kunt zelf een plaats komen uitzoeken voor jouw tent of caravan voor een heerlijke vakantie in Overijssel. Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen en zijn standaard voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van ons centrale antenne systeem en van het Wi-Fi netwerk.

Voor de kinderen staat er op ieder veld een speeltoestel en een zandbak. Naast onze comfortplaatsen, bieden we ook luxe kampeerplaatsen met privé sanitair, gelegen aan het water. Dat is pas genieten van een onbezorgde vakantie in Overijssel!

Kamperen bij Krieghuusbelten

Kampeerveld met speeltoestel

Safarilodge deluxe

Onze luxe vakantiehuisjes

Houd je wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt compleet ingerichte kampeerlodges aan. De sfeer van het kamperen en toch genieten van iets meer comfort tijdens jouw vakantie in Overijssel! Onze kampeerlodge heeft een oppervlakte van ruim 44 vierkante meter, inclusief een inpandig terras. Met het overdekte terras, voorzien van loungeset, haal je het buitenleven naar binnen.

Alle lodges hebben zicht op een speeltoestel, zo kun je vanaf jouw plaats genieten van je spelende kinderen. Kortom, alles voor een heerlijke vakantie in Overijssel!

Bekijk de verschillende accommodaties

Boek jouw vakantie in Overijssel

Wil je graag een fijne vakantie in Overijssel? Boek dan snel een verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken of accommodaties? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw vakantie in Overijssel

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf