Ontdek jouw ideale verblijf

Kindercamping in Nederland met overdekt zwembad

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte kindercamping met overdekt zwembad. U kunt ons vinden in Nederland in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld, met een prachtige omgeving. Op onze kindercamping Nederland met overdekt zwembad is er ontspanning en plezier voor jong en oud. 

Onze kindercamping met overdekt zwembad beschikt over een bijzondere glazen dakconstructie en is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven.
Ook heeft onze kindercamping met overdekt zwembad een waterglijbaan van 50 meter lang met Led/lampjes. Het lijkt wel een droom als u erdoor glijdt!

Onze kindercamping met overdekt zwembad gaat bewust om met de natuur. Het zwembad is gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en het water hiervan wordt verwarmd met een CO2 neutrale kachel. Deze houdt het zwembadwater continu op 30 graden Celsius. Zo is het altijd genieten in ons zwembad.

Bekijk alle faciliteiten

Boek jouw plek op onze kindercamping met zwembad

serviceName=youtube&width=500&height=282&style=&videoId=NsOFJ0w87w8&related=0&autoplay=0&loop=0&info=0&fullscreen=1&noCookie=0

De allerkleinsten kunnen op onze kindercamping met overdekt zwembad urenlang spelen in het peuterbadje met leuke speeltoestellen. 

Het animatieteam verzorgt op onze kindercamping voor een boordevol programma. Tijdens alle schoolvakanties, feestdagen en de weekenden is er een aantrekkelijk programma vol met leuke activiteiten. Op onze kindercamping Nederland wordt er gedacht aan alle leeftijden, zo wordt er peuterpret georganiseerd voor de kleinsten en zijn er sportactiviteiten voor 12+. Voor ieder is er wat wils op onze kindercamping met zwembad, familievakantiepark Krieghuusbelten.

Op onze echte kindercamping met zwembad in Nederland vindt u op elk veld een zandbak met speeltoestel, op elk kampeerveld is er weer een nieuwe uitdaging. Of ontdek ons interactief speelveld met pannaveld en airtrampoline. Zo raak je nooit uitgespeeld!

Vanwege ons kindvriendelijke karakter is onze kindercamping in Nederland hondvrij. Bekijk onze kampeervelden en accommodaties voor de beste prijzen!

Boek nu

Boek jouw verblijf bij onze camping met overdekt zwembad

Klaar om te genieten van onze prachtige camping met overdekt zwembad? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten. Hier zal je niks tekortkomen, daar zorgen wij wel voor! Heb je vragen over het boeken van een kampeerplek op onze camping met overdekt zwembad? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf bij ons!

 

Eindeloos speelplezier bij Krieghuusbelten!

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf