Kindercamping in Nederland met overdekt zwembad

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte kindercamping met overdekt zwembad. U kunt ons vinden in Nederland in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld, met een prachtige omgeving. Op onze kindercamping Nederland met overdekt zwembad is er ontspanning en plezier voor jong en oud. 

Onze kindercamping met overdekt zwembad beschikt over een bijzondere glazen dakconstructie en is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven.
Ook heeft onze kindercamping met overdekt zwembad een waterglijbaan van 50 meter lang met Led/lampjes. Het lijkt wel een droom als u erdoor glijdt!

Onze kindercamping met overdekt zwembad gaat bewust om met de natuur. Het zwembad is gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en het water hiervan wordt verwamd met een CO2 neutrale kachel. Deze houdt het zwembadwater continue op 30 graden celsius.

Bekijk alle faciliteiten

De allerkleinsten kunnen op onze kindercamping met overdekt zwembad urenlang spelen in het peuterbadje met leuke speeltoestellen. 

Het animatieteam verzorgt op onze kindercamping voor een bordevol programma. Tijdens alle schoolvakanties, feestdagen en de weekenden is er een aantrekkelijk programma vol met leuke activiteiten. Op onze kindercamping Nederland wordt er gedacht aan alle leeftijden, zo wordt er peuterpret georganiseerd voor de kleinsten en zijn er sportactiviteiten voor 12+. Voor ieder is er wat wils op onze kindercamping, familievakantiepark Krieghuusbelten.

Op onze echte kindercamping Nederland vindt u op elk veld een zandbak met speeltoestel, op elk kampeerveld is er weer een nieuwe uitdaging. Of ontdek ons interactief speelveld met pannaveld en airtrampoline. Zo raak je nooit uitgespeeld!

Vanwege ons kindvriendelijke karakter is onze kindercamping in Nederland hondvrij. Bekijk onze kampeervelden en accommodaties voor de beste prijzen!

Boek nu