Ontdek jouw ideale verblijf

Kindvriendelijke camping met zwembad

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping met zwembad, zit je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten goed. Op ons familievakantiepark is het volop genieten en is er voor het hele gezin genoeg te beleven! Als je vanaf april tot en met september een bezoek brengt aan onze camping, hoort het er natuurlijk bij om lekker te vertoeven in het zwembad. Want wat is er nu lekkerder dan bij warme temperaturen te genieten in het zwembad? Op het moment dat het weer wat minder is, kan je evengoed nog genieten in het zwembad van onze kindercamping. Hoe dan? Wij hebben namelijk een binnen- en buitenzwembad in één! Hierdoor geniet jij altijd in ons zwembad.

Boek jouw verblijf

Een binnen- én buitenzwembad

Op onze kindvriendelijke camping met zwembad beschikken we over een binnen- en buitenzwembad in één! Er is een speciale glazen dakconstructie om het zwembad heen gebouwd, zodat je bij warm en droog weer heerlijk buiten zwemt en bij kou en/of regen lekker binnen geniet van een flinke partij waterpret.

Naast het gewone zwembad hebben we ook nog een waterglijbaan van maar liefst 50 meter, compleet voorzien van ledverlichting! Op onze kindvriendelijke camping met zwembad is er natuurlijk ook aan onze kleinste gasten gedacht. Hiervoor hebben we een peuterbadje met laag water, waarin verschillende speeltoestellen staan voor uren vermaak. Vergeet daarnaast ons fantastische animatieteam niet, waarmee de kinderen de hele vakantie plezier mee maken!

Kinderen springen in buitenzwembad

meisjeszwemmen

Milieubewust binnenzwembad

Aangezien we het belangrijk vinden dat er bewust met de natuur en het milieu wordt omgegaan, is ons zwembad gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en wordt het water verwarmd met een CO2 neutrale kachel.

Deze kachel houdt het zwembadwater op een constante temperatuur. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan het milieu en bieden we onze gasten evengoed een comfortabel verblijf.

Boek jouw vakantie

Wil je graag je vakantie vieren op een kindvriendelijke camping met zwembad? Boek dan je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken, accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf