Ontdek jouw ideale verblijf

Mooiste camping Nederland

Zoek niet verder als je op zoek bent naar de mooiste camping in Nederland. Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten geniet je zowel op de camping zelf als in de directe omgeving van een zorgeloze vakantie. Kom je met het hele gezin kamperen? Kijk dan snel welke van onze kampeerplaatsen het beste aansluit bij jullie wensen, onze ruime comfortplekken of XL- kampeerplekken met privé sanitair aan het water. We leggen je graag uit wat Familievakantiepark Krieghuusbelten volgens ons de mooiste camping van Nederland maakt!

Boek jouw verblijf

Ontdek onze mooie camping

Op onze mooiste camping in Nederland kan je veel kanten uit. Houd je van zwemmen? Volop speelplezier voor de kinderen? Of vind je het heerlijk om je even aan de waterkant te kunnen terugtrekken en een hengel uit te werpen in de vroege ochtend? Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is het allemaal mogelijk! We hebben voldoende faciliteiten om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Benieuwd naar wat we je nog meer te bieden hebben op onze mooiste camping in Nederland? Via onderstaande button vind je alle mogelijkheden!

Volg een virtuele rondleiding

Kampeerplaatsen aan het water

Zwolle

Ga erop uit in de mooie omgeving

Niet alleen de camping zelf, maar ook de prachtige ligging kan een reden zijn om bij ons te komen genieten van jouw vakantie. In de omgeving van onze mooiste camping in Nederland is meer dan voldoende te beleven, of je nu graag de drukte opzoekt of meer geniet van rust en natuur. Je vindt in onze omgeving verschillende leuke bestemmingen voor een dagje uit, denk hierbij bijvoorbeeld aan Wildlands Zoo Emmen, Apenheul, of leuke pretparken zoals Attractiepark Slagharen, Walibi Holland of Avonturenpark Hellendoorn.

Als natuurliefhebber komen jouw wensen in onze omgeving ook zeker aan bod, met gebieden als de Sallandse Heuvelrug, het Boetelerveld, de Lemelerberg of Weeribben-Wieden Nationaal Park allemaal in de omgeving. Je ontdekt de Overijsselse natuur geheel op je eigen manier en je eigen tempo, te voet of met de fiets.

Ontdek de omgeving

Boek jouw verblijf

Ben je op zoek naar de mooiste camping in Nederland om met het hele gezin te verblijven? Boek dan snel je verblijf! Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud, zowel op onze camping als in de mooie omgeving. Heb je vragen over onze accommodaties, kampeerplaatsen of andere zaken met betrekking tot onze camping? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf