Ontdek jouw ideale verblijf

Beste camping in Nederland

Wie graag wil verblijven op een van de beste campings in Nederland, is bij Krieghuusbelten aan het juiste adres! Als echte ANWB Top camping is onze park een van de mooiste en leukste campings om samen de vakantie te vieren. Onze familiecamping beschikt over uitstekende kampeerplaatsen en faciliteiten zoals leuke zwembaden en speeltuinen, gezellige horeca, goed onderhouden sanitair en nog veel meer. Je kan erop rekenen dat je bij ons een heerlijk verblijf zult hebben waar genoeg te beleven valt voor jong en oud!

Boek je verblijf

Kamperen met privé sanitair

De beste campingplaatsen

Op onze familiecamping kan je heerlijk verblijven op de prachtigste kampeerplaatsen. Wie een uiterst rustgevende vakantie wil beleven, kan kiezen voor een rustige, ruime kampeerplaats aan het water voorzien van privé sanitair. Kom je vakantie vieren met je kinderen? Kies dan voor een van onze leuke comfort kampeerplaatsen. Dankzij het uitzicht op de speelvoorzieningen kunnen de kinderen ongestoord spelen en vriendjes maken, terwijl jij geniet van een heerlijk onbezorgd verblijf. Familievakantiepark Krieghuusbelten is één van de beste campings om samen vakantie te vieren!

Bekijk onze kampeerplaatsen

De beste accommodaties

Onze familiecamping is één van de beste campings van Nederland als het aankomt op goede accommodaties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke safarilodge of een rustig vakantiehuisje aan het water. Alle vakantiehuisjes op onze camping zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een prachtige ligging in een mooie, bosrijke omgeving zodat je optimaal kan genieten van je welverdiende vakantie.

Bekijk onze accommodaties

Safarilodge deluxe Raalte

Boek je verblijf op één van de beste campings in Nederland

Wil je graag je vakantie vieren op een top camping in Nederland? Boek dan je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf