Ontdek jouw ideale verblijf

Camping Peuter

Op zoek naar een leuke en veilige vakantiebestemming, niet al te ver van huis? Familievakantiepark Krieghuusbelten is een uitermate geschikte camping voor peuters. Zowel in het voor- als in het naseizoen is het bij een stuk rustiger en voordeliger dan tijdens de schoolvakanties, terwijl het vaak wel heel mooi weer is! De ideale periode voor een vakantie met jouw peuter. Wil jij verzekerd zijn van een heerlijke vakantie met de allerkleinsten.

Boek jouw verblijf

Genoeg faciliteiten voor een vakantie met peuters

Onze camping beschikt over een scala aan faciliteiten en activiteiten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van peuters. Zo vind je bij ons indoor- en outdoor zwembad een speciaal peuterbad waar de kleintjes veilig kunnen spetteren en spelen.

Maar dat is nog lang niet alles! Onze camping biedt diverse speeltuinen die speciaal zijn ontworpen voor peuters. Deze speeltuinen zijn voorzien van zachte ondergronden, zodat kinderen veilig kunnen klimmen, klauteren en glijden. Daarnaast organiseert ons enthousiaste animatieteam regelmatig leuke activiteiten voor peuters, zoals knutselen, spelletjes spelen en dansen op kindermuziek.

Ontdek onze peutervriendelijke faciliteiten

Bouwhoek binnenspeeltuin

Storm & Sterre animatie

Heerlijk overnachten met jouw kleintje

Onze familiecamping biedt daarnaast verschillende accommodaties die perfect zijn voor gezinnen met peuters. Zo hebben we ruime en volledig uitgeruste glamping accommodaties, waarbij de mogelijkheid is om een kinderbedje en kinderstoel te huren. Dit zorgt ervoor dat ook jij je volledig kan ontspannen en kan genieten van de vakantie, terwijl jouw peuter veilig en comfortabel ligt te slapen of te spelen.

Liever op vakantie met jouw eigen tent, caravan of camper? Onze ruime kampeerplaatsen liggen gelegen op gezellige kampeervelden. Verspreid over onze camping vind je verschillende plekken sanitaire voorzieningen. Zo hoef je nooit ver te lopen vanaf jouw kampeerplaats. Bij elk sanitairgebouw zijn daarnaast ook familiedouches en babywasruimtes aanwezig, ideaal voor jouw peuter.

Boek een verblijf onze camping geschikt voor peuters

Wil jij graag overnachten op onze gezellige camping geschikt voor peuters? Onze faciliteiten, activiteiten en accommodaties zijn perfect afgestemd op de behoeften van jonge kinderen, waardoor zowel ouders als peuters een heerlijke vakantie hebben. Heb je vragen over het boeken van een kampeerplek of accommodatie? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0572-371575 of via e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf