Ontdek jouw ideale verblijf

Camping ANWB Nederland

Op zoek naar een ANWB Top Camping in Nederland? In Raalte vind je Familievakantiepark Krieghuusbelten, een prachtig vakantiepark met camping waar je heerlijk geniet van jouw vakantie! Zowel in de prachtige omgeving als op onze ANWB camping zelf is er meer dan genoeg te beleven. Je kiest er zelf voor of je erop uit gaat en de drukte opzoekt, of dat je meer geniet van de rust en de natuur in de omgeving. Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is het allemaal mogelijk!

Boek jouw verblijf

Badminton Krieghuusbelten

Erop uit in de omgeving

In de prachtige omgeving van Familievakantiepark trek je er heerlijk op uit, in welk gezelschap je ook bent. Als natuurliefhebber kom je hier absoluut aan je trekken, met gebieden als de Sallandse Heuvelrug, het Boetelerveld, de Lemelerberg of Weeribben-Wieden Nationaal Park allemaal in de omgeving. Daarnaast liggen er diverse toplocaties voor een dagje uit in de buurt van onze ANWB camping in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Wildlands Zoo Emmen, Apenheul, of leuke pretparken zoals Attractiepark Slagharen, Walibi Holland of Avonturenpark Hellendoorn.

Genoeg te beleven voor kinderen

Ook op onze ANWB camping in Nederland zelf is uiteraard meer dan voldoende te beleven. Zéker voor onze jonge gasten! Zo is het heerlijk spetteren in ons zwembad, lekker spelen op diverse plekken verspreid over het park, en zijn er daarnaast ook nog eens meer dan genoeg mogelijkheden om te sporten. Zijn de weersomstandigheden iets minder om lekker buiten te ravotten? Geen enkel probleem. We hebben namelijk ook een sporthal waar bij slecht weer lekker gespeeld en gesport kan worden. Kom je bij ons een potje voetballen, basketballen of wordt het iets anders? Jij bepaalt!

Bekijk alle faciliteiten

 

Indoor Zwembad

Boek jouw verblijf

Wil je graag jouw verblijf boeken bij onze ANWB camping in Nederland? Goede keuze! Heb je vragen over onze kampeerplaatsen, faciliteiten of iets anders met betrekking tot onze ANWB camping? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf