Ontdek jouw ideale verblijf

Viscamping Nederland

Ben je op zoek naar een viscamping in Nederland? Direct tegenover ons vakantiepark ligt een grote vijver, waar in de zomermaanden (en daarbuiten) heel wat te beleven is. Bij deze plas van maar liefst 5 hectare kan er volop geroeid, gespeeld en natuurlijk gevist worden, zo hoef jij je tijdens jouw vakantie geen enkel moment te vervelen.

Voor zowel de meer ervaren visser als de recreatieve visser hebben we verschillende vissoorten uitgezet in deze plas, zo bevinden zich onder andere karpers, zeelt, snoekbaars en witvis in het viswater. Om de vispopulatie in deze plas op peil te houden worden er elk jaar opnieuw vissen uitgezet in de plas. Vanuit jouw kampeerplek op onze viscamping zit je binnen no-time op een rustig plekje aan het water, waar je in de natuur ontspant en een hengel uit kunt gooien.

Volg een virtuele rondleiding

Gezin-fietsen-over-camping

De kampeerplekken op onze viscamping

Op onze camping hebben we twee verschillende soorten kampeerplekken. Zo kan gekozen worden voor de comfort kampeerplaats of de XL-Kampeerplaats aan het water met privé sanitair. De comfort kampeerplaatsen bieden voldoende ruimte voor een caravan, camper, tent of ander kampeermiddel. Daarnaast beschikken deze comfort kampeerplaatsen standaard over een 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

Onze XL kampeerplaatsen

Naast onze comfort kampeerplaatsen bieden wij ook nog XL-Kampeerplaatsen aan. Deze kampeerplekken hebben ten opzichte van de comfort kampeerplaats de extra beschikking over een mooie plek met uitzicht over het water. Hierdoor ben je uiteraard ook sneller bij een lekker rustig plekje om een hengel uit te werpen. Daarbij heb je uiteraard ook de beschikking over privé sanitair, waardoor het je aan geen enkele vorm van luxe ontbreekt tijdens jouw visvakantie.

Boek jouw kampeerplek

XL-kampeerplaats-met-prive-sanitair

Boek jouw verblijf op onze viscamping in Nederland

Wil jij een bezoek brengen aan onze viscamping in het prachtige Overijssel? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze accommodaties of de mogelijkheden rondom onze visvijver? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf