Ontdek jouw ideale verblijf

Natuurcamping met zwembad

Ben je op zoek naar een natuurcamping met zwembad? Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten zit je goed! Onze natuurcamping met zwembad ligt in een bosrijke en rustige omgeving tussen Raalte en Lemelerveld, met hier en daar een klein dorpje. De groene omgeving is een perfect decor voor prachtige fietstochten of wandelingen. Bij onze receptie haal je alle benodigde routes en plattegronden voor een ontdekkingstocht door de Overijsselse natuur. Naast de prachtige natuur is er nog véél meer te beleven in de omgeving. Of je nu sportief bezig wil zijn, de dorpen, steden en cultuur in de omgeving wil ontdekken of dat je liever naar een attractiepark of dierentuin gaat: in de omgeving van onze natuurcamping met zwembad verveel je jezelf geen moment!

Boek jouw verblijf

Zwemplezier voor jong en oud

Onze natuurcamping met zwembad beschikt over een bijzondere glazen dakconstructie en is zó gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven. Zo wordt ons overdekt zwembad binnen enkele minuten een buitenzwembad. Het maakt dus niet uit hoe de weersomstandigheden zijn, bij onze natuurcamping met zwembad is zwemplezier altijd gegarandeerd! Daarnaast beschikt ons zwembad over een waterglijbaan van 50 meter lang met Led/lampjes. Het is een waar avontuur als je erdoor glijdt.

Wij vinden het milieu erg belangrijk bij onze natuurcamping met zwembad, en gaan daarom bewust om met de natuur. Ons zwembad is gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en het water wordt verwarmd met een CO2 neutrale kachel. Deze houdt het zwembadwater continu op 30 graden Celsius. Op onze natuurcamping met zwembad worden ook de toiletgebouwen op dezelfde milieuvriendelijke manier van warm water voorzien.

Bekijk al onze faciliteiten

 

Zwembad

Boek jouw verblijf

Wil je onze natuurcamping met zwembad bezoeken? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over jouw verblijf of over andere zaken die betrekking hebben op onze natuurcamping met zwembad? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf