Ontdek jouw ideale verblijf

Vakantiepark animatie

Gezellig overnachten op ons vakantiepark met animatie. Op familievakantiepark Krieghuusbelten geniet je van een welverdiende vakantie met volop animatie voor jong en oud. Het enthousiaste animatieteam biedt een zeer ruim aanbod aan activiteiten. Elke dag is er weer een nieuw avontuur te beleven, bekijk het animatieprogramma maar eens!

Van ’s ochtends knutselen tot een uitdagend en spannend spel ’s avonds in het bos, en alles daar tussenin. Niemand hoeft zich te vervelen en er is altijd wel iets te doen wat je kan doen!

Naast animatie vindt je op ons vakantiepark ook ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de beurt, en ben je uitgespeeld? Om de hoek staat alweer het volgende toestel die weer nieuwe uitdagingen biedt! Je raakt hier niet uitgespeeld!

Om te overnachten op ons vakantiepark met animatie zijn er verschillende mogelijkheden. Kom je zelf met een kampeermiddel? Kies dan voor een comfortplaats of een XL kampeerplaats aan het water mét privé sanitair.

Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan is er ook genoeg keuze in accommodaties. Voor ieder wat wils op ons vakantiepark met animatie.

Bekijk de verblijfmogelijkheden

Schatertheater

Waterspeeltoestel

Speelplezier op ons vakantiepark met animatie

Naast volop animatie is er op ons vakantiepark nog van alles te doen. Ga lekker spelen op het strandje bij de vijver. Of kies voor wat uitdaging op het water en huur een sup! Dit biedt urenlang plezier op het water, sup de vijver rond en probeer niet om te vallen. Of laat je bewust in het water vallen om zo heerlijk af te koelen tussen het suppen door.

Ook is het mogelijk om verkoeling te zoeken in ons indoor- en outdoor zwembad. Met water dat altijd rond de 30 graden is, is het heerlijk vertoeven in het zwembad met waterglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad met leuke speeltoestellen.

Ook de animatie biedt urenlang speelplezier. Er worden allerlei leuke en uitdagende spellen georganiseerd. Ga met het animatieteam mee en vermaak je de hele dag op ons vakantiepark.

Boek nu je verblijf

Op zoek naar een vakantiepark met animatie? Kies dan voor Familievakantiepark Krieghuusbelten. Hier ben je aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie waar elk lid van je gezin nog lang over na zal praten!

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf