Camping met visvijver

Ben jij op zoek naar een camping met visvijver in Nederland? Dan ben je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten aan het juiste adres. Aangrenzend aan ons vakantiepark ligt namelijk een vijf hectare grote visvijver. Je geniet optimaal van het water door een kampeerplek of accommodatie aan het water te boeken. Vanuit je vakantieplek gooi je meteen een vishengel uit! 

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een ANWB top camping en is gelegen in Raalte. Deze heerlijke bosrijke omgeving is de ideale locatie om te genieten tijdens je visvakantie.

Boek een verblijf bij Krieghuusbelten!

Virtuele tour

Waterlodge direct gelegen aan viswater

Maak jouw vakantie op de camping met visvijver nog unieker en boek voor een optimaal vakantiegevoel een van onze waterlogdges. Deze accommodaties zijn gelegen aan het viswater en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit je bed stap je zo op het terras aan het water, geniet je van je ochtendkoffie in de zon en gooi je meteen de vishengel uit. Vissen en vakantie vieren op een unieke locatie!

Onze waterlogde is compleet ingericht voor maximaal 6 personen en is voorzien van 3 slaapkamers. De woonkamer en keuken zijn modern, compleet en gezellig ingericht. Je eet en speelt gezellig samen spelletjes aan de grote eettafel en kijkt je favoriete serie in het woongedeelte. Uiteraard hoef je niet zelf af te wassen en beschikt de keuken onder andere over een vaatwasser. Om deze accommodatie nog wat unieker te maken klim je via een trappetje naar je slaapkamer! Klinkt goed toch?    

Boek een waterlodge bij Krieghuusbelten!

Waterlodges.jpg

Kampeerplaats aan het water.jpg

Kamperen op de camping met visvijver

Geniet je graag nog meer van het buitenleven en hou je van het echte kamperen? Ook dan ben je bij Krieghuusbelten aan het goede adres. Op onze camping met visvijver bieden we namelijk comfort kampeerplaatsen voorzien van privé sanitair aan. Dat is echt kamperen, maar met de luxe van eigen sanitair. 

Deze comfortplaatsen zijn direct gelegen aan het water en voorzien van een 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en wateraansluiting. Alle plaatsen op onze camping met visvijver bieden genoeg comfort zodat je geniet van een heerlijke vakantie!

Boek een kampeerplaats met privé sanitair!

Verhuuraccommodatie.png
Vakantie in 2022
Boek je favoriete accommodatie!

 Kies zelf een accommodatie
 Zicht op een speelvoorziening
 Wifi vanaf je eigen plaats

BoekenButton-2020.jpg

Icon-Tent-klein-HOMEPAGE.png
Kamperen in 2022
Boek je vakantie online!

✓ Zelf een plaats uitzoeken
✓ 
Ruime comfortplaatsen
✓ 
10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Sanitair.png
Kampeerplaats met privésanitair
Boek direct online!

 Inclusief privésanitair
 Direct aan het water
 10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Boek jouw verblijf bij onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Wil je onze camping met visvijver bezoeken? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over het boeken van een kampeerplek of accommodatie? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0572-371575 of via e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping