Ontdek jouw ideale verblijf

Campings Hardenberg

Familievakantiepark Krieghuusbelten is één van de mooiste campings in de omgeving van Hardenberg. In een half uur sta je in het historische centrum van deze mooie stad aan de Overijsselse Vecht. In de zomermaanden is het een optimale beleving in de bruisende stad, waar verschillende leuke feesten en evenementen worden georganiseerd. Hardenberg, ook wel bekend als de ‘Klepperstad’, heeft een rijke historie die het ontdekken waard is. Breng jij vanuit jouw vakantie bij ons een bezoek aan deze mooie stad?

Boek jouw kampeerplaats

Gezin-fietsen-over-camping

Ontdek onze camping en omgeving

Wij bieden op onze camping bij Hardenberg ruime en comfortabele kampeerplaatsen aan. Wij bieden twee soorten kampeerplaatsen aan: de comfort kampeerplaats en de XL kampeerplaats aan het water met privé sanitair. Op ieder nabij veld staat een speeltoestel met zandbak voor de kinderen, waardoor speelplezier voor onze kleine gasten altijd dichtbij is.

Onze camping in omgeving Hardenberg ligt in een bosrijke en rustige omgeving tussen Raalte en Lemelerveld, met hier en daar een klein dorpje. In de groene omgeving is het heerlijk genieten van de natuur en de rust. Met verschillende wandelroutes en fietstochten is het een ware ontdekkingstocht door de omgeving. Er zijn verschillende routes en plattegronden bij onze receptie te verkrijgen. Of je graag te voet of met de fiets de prachtige omtrek van onze camping verkent, is aan jou. Er is in elk geval voldoende te zien en te beleven in de buurt.

Ontdek de omgeving

Ontdek Hardenberg

In de zomermaanden ontpopt het centrum van Hardenberg zich tot ware toeristische trekpleister en profileert het zich als ‘Klepperstad’, afgeleid van de Klepperman. Onder deze vlag worden er in de zomer verschillende leuke grote én kleine evenementen en feesten georganiseerd.

Daarnaast zijn er in Hardenberg ook nog een aantal historische gebouwen te bezichtigen en is het heerlijk vertoeven in de omgeving. Sinds eind jaren 80 is het toerisme rondom Hardenberg sterk toegenomen, dus je vindt hier altijd wel wat leuks om te ondernemen.

Zwolle

Boek jouw camping bij Hardenberg

Wil je onze camping bij Hardenberg bezoeken? Boek dan snel een verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze accommodaties of de kampeerplaatsen bij onze camping in de omgeving van Hardenberg? Neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf