NL
Welkom bij Krieghuusbelten
Menu

Kamperen bij

Krieghuusbelten

Ruim 300 toeristische plaatsen

Modern sanitair

Bosrijke omgeving

Kamperen

Kamperen op onze 5-sterren familiecamping

Pluk de dag bij familiecamping Krieghuusbelten! Wij creëren graag een moment om echt te genieten van vrijheid, de gezelligheid én van elkaar. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot ANWB Top Camping. Onze ruime comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en een watertappunt. Bij ons beleef je het ultieme vakantiegevoel!

Beschikbaarheid van onze kampeerplekken
Vleigtuig kamperen

Ruime comfortplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen liggen gelegen op gezellige kampeervelden, beschut tussen de bomen en het groen. Ook het zonnetje laat zich gelukkig vaak genoeg zien! Want kamperen draait natuurlijk om buiten zijn. Heerlijk buiten eten en drinken, een boekje lezen of samen een spelletje spelen. Je komt niks te kort wanneer je verblijft op een van onze ruime comfortplaatsen. Deze zijn van alle gemakken voorzien:

  • 10 ampère stroomaansluiting
  • Centrale antenne
  • Wateraansluiting
  • Vuilwaterafvoer

Kies een Comfortplaats die bij jouw kampeervakantie past. Indien u op dagtarief verblijft geldt er een inbegrepen stroomverbruik van 5 Kwh. per dag. Indien u een arrangement heeft gereserveerd staat bij het arrangementartikel het aantal Kwh. wat hierbij is inbegrepen. Bij eventueel meerverbruik zal er een verrekening plaatsvinden.

Bekijk onze Ruime Comfortplaatsen
XL kamperen plek 14 3 verkleind

Kamperen met privé sanitair

Kamperen met je eigen tent, caravan of camper? Maar toch ook dat extra beetje luxe ervaren? Dat kan! Met een kampeerplaats met privé sanitair hoef je nooit ver weg om naar het toilet te gaan. De sanitaire voorzieningen zitten namelijk gewoon op je kampeerplaats. De kampeerplaatsen met privé sanitair liggen daarnaast ook aan het water. Een extra unieke beleving tijdens jouw kampeervakantie.

Bekijk onze kampeerplaatsen met privé sanitair

Zeer modern sanitair

Wij hechten veel waarde aan modern sanitair van hoge kwaliteit. Het is dan ook niet raar dat de ANWB ons sanitair heeft beoordeeld met een 9,2! Op onze camping beschikt ieder sanitairgebouw over:

  • Een familiedouche
  • Sanitair voor mindervaliden
  • Babywasruimte
  • Wascabines en toiletten

Daarnaast hebben wij een complete wasserette op ons park. Alle warmwatervoorzieningen werken op de Sep-kaart, die opgewaardeerd dient te worden bij de receptie. Wanneer je warm water nodig hebt dient deze kaart in de daarvoor bestemde houder te worden geplaatst, waarna je direct over warm water beschikt.

Onze sanitaire voorzieningen
Sanitair gebouw Krieghuusbelten 6
Neem contact met ons op!
Receptie team 2024 nobg

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen je graag met al je vragen via de mail of telefonisch.

Kom in contact