Kamperen op een 5 sterren Familiecamping

Alle comfort binnen handbereik

Al weken kijkt u er naar uit en dan is het zover...het is vakantie! En waar kunt u die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten? Een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van overijssel, met ruime comfortplaatsen

Ons park is 16 hectare groot met aangrenzend een groot wandelbos van ruim 20 hectare. Wij bieden u ruime kampeerplaatsen voor uw kampeermiddel. Iedere plaats is een comfortplaats en beschikt standaard over:
✓ 10 ampère stroomaansluiting
 Centrale antenne
 Eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

Voor de kinderen staat er op ieder veld een speeltoestel met zandbak en kunnen ze gebruik maken van ons nieuwe interactief speeltuin en zwembad. Ook is er volop animatie! Dat is pas genieten van een onbezorgde vakantie! 

Bekijk de beschikbaarheid

Faciliteiten

Op een 5 sterren camping horen natuurlijk ook 5 sterren faciliteiten! Krieghuusbelten beschikt over nieuwe innovatieve speelvelden en een modern zwembad (zowel indoor als outdoor).  Een greep van onze faciliteiten:
Indoor- en outdoor zwembad met glijbaan
 Visvijver Wandel- en speelbos
 Interactief speeltuin
 Animatie
 Sporthal
 Restaurant
 Midgetgolf
✓ Visvijver 

Benieuwd naar al onze faciliteiten op de camping?

Bekijk alle faciliteiten

Plattegrond

Onze kampeerplaatsen zijn onderverdeeld in de kleuren, wit, rood en blauw. De witte plaatsen zijn veldplaatsen en de blauwe en rode plaatsen bevinden zich in een bosrijker gebied. U kunt zelf een plaats uitzoeken welke aan uw wensen voldoet! 

10 Amp. stroomaansluiting

Centrale antenne

Comfortplaatsen

 Zicht op speelvoorzieningen

Bekijk de plattegrond

Sanitair

Onze moderne sanitairgebouwen, voorzien van vloerverwarming, zijn vanaf elk veld goed bereikbaar. Ze worden uitstekend schoongehouden, zijn toegankelijk voor mindervaliden en van alle gemakken voorzien. Zo is er in ieder toilet vanzelfsprekend toiletpapier, maar ook een dispenser met seatcleaner aanwezig. De wastafels bij de toiletten beschikken over handzeep.

Naast de standaard douches zijn er in ieder sanitairgebouw familiedouches, mindervalidendouches en babywasruimtes aanwezig.

De warmwatervoorzieningen werken volgens het SEP-kaart systeem. U kunt deze kaart tegen betaling opwaarderen bij de receptie, vervolgens wordt er afgewaardeerd naar verbruik. 

Tevens beschikt ons park over een compleet uitgeruste wasserette

Bekijk de plattegrond

Eten & drinken

's Morgens ontbijten met vers afgebakken broodjes, dat hoort bij vakantie. In onze winkel kunt u deze elke ochtend kopen samen met de ochtendkrant. Ook kunt u hier uw boodschappen doen voor de eerste basisbehoefte. Dat is lekker makkelijk! 

Natuurlijk hoeft u op vakantie niet te koken. In onze snackbar kunt u terecht voor een ruim assortiment snacks en ijsjes. Het restaurant serveert lekkere dagmenu's voor een zeer betaalbare prijs. 

Geschiedenis Krieghuusbelten

Heel lang geleden, rond 1700, stond er op de plek waar nu de camping is een boerderij met de naam Krieghuus. De heuvels in het glooiende landschap werden belten genoemd. Vandaar de naam Krieghuusbelten!

De grond was onverkoopbaar om er een boerderij te beginnen omdat deze onvruchtbaar zou zijn. Uiteindelijk kocht de grondlegger van de camping, dhr. Westenenk in 1966 het gehele terrein om er een camping te beginnen. Inmiddels hebben zijn twee zoons het jaren geleden met veel plezier en succes overgenomen.