Kamperen

Alle comfort binnen handbereik

Al weken kijkt u er naar uit en dan is het zover...het is vakantie! En waar kunt u die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten? Een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van overijssel, met ruime comfortplaatsen

Wist u dat...
Heel lang geleden, rond 1700, stond er op de plek waar nu de camping is een boerderij met de naam Krieghuus. De heuvels in het glooiende landschap werden belten genoemd. Vandaar de naam Krieghuusbelten!

De grond was onverkoopbaar om er een boerderij te beginnen omdat deze onvruchtbaar zou zijn. Uiteindelijk kocht de grondlegger van de camping, dhr. Westenenk in 1966 het gehele terrein om er een camping te beginnen. Inmiddels hebben zijn twee zoons het jaren geleden met veel plezier en succes overgenomen. 

Kamperen en meer...

Ons park is 16 hectare groot met aangrenzend een groot wandelbos van ruim 20 hectare. Wij bieden u ruime kampeerplaatsen voor uw kampeermiddel. Iedere plaats is een comfortplaats en beschikt standaard over 10 amère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Voor de kinderen staat er op ieder veld een speeltoestel en zandbak. Dat is pas genieten van een onbezorgde vakantie! 

Bekijk de beschikbaarheid

Plattegrond

Onze kampeerplaatsen zijn onderverdeeld in de kleuren, wit, rood en blauw. De witte plaatsen zijn veldplaatsen en de blauwe en rode plaatsen bevinden zich in een bosrijker gebied. U kunt zelf een plaats uitzoeken welke aan uw wensen voldoet! 

10 Amp. stroomaansluiting

Centrale antenne

Comfortplaatsen

 Zicht op speelvoorzieningen

Sanitair

Onze moderne sanitairgebouwen, voorzien van vloerverwarming, zijn vanaf elk veld goed bereikbaar. Ze worden uitstekend schoongehouden, zijn toegankelijk voor mindervaliden en van alle gemakken voorzien. Zo is er in ieder toilet vanzelfsprekend toiletpapier, maar ook een dispenser met seatcleaner aanwezig. De wastafels bij de toiletten beschikken over handzeep.

Naast de standaard douches zijn er in ieder sanitairgebouw familiedouches, mindervalidendouches en babywasruimtes aanwezig.

De warmwatervoorzieningen werken volgens het SEP-kaart systeem. U kunt deze kaart tegen betaling opwaarderen bij de receptie, vervolgens wordt er afgewaardeerd naar verbruik. 

Tevens beschikt ons park over een compleet uitgeruste wasserette

Eten & drinken

's Morgens ontbijten met vers afgebakken broodjes, dat hoort bij vakantie. In onze winkel kunt u deze elke ochtend kopen samen met de ochtendkrant. Ook kunt u hier uw boodschappen doen voor de eerste basisbehoefte. Dat is lekker makkelijk! 

Natuurlijk hoeft u op vakantie niet te koken. In onze snackbar kunt u terecht voor een ruim assortiment snacks en ijsjes. Het restaurant serveert lekkere dagmenu's voor een zeer betaalbare prijs.