5 sterren Familievakantiepark in het hart van Overijssel

Veelgestelde vragen

Hier vind u een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor uw verblijf op Familievakantiepark Krieghuusbelten. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Algemene vragen

Waar mag ik mij melden bij aankomst?

Alle kampeerders en bezoekers worden vriendelijk verzocht zich bij aankomst te melden bij de receptie. Voor bezoekers geldt een bezoekerstarief. Uw bezoek dient het terrein voor 22.30 uur te hebben verlaten.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Voor kamperen geldt een aankomsttijd vanaf 14:00 uur en een vertrektijd van uiterlijk 12:00 uur.

Voor de verhuur geldt een aankomsttijd vanaf 15:00 uur en een vertrektijd van uiterlijk 10:00 uur.

Hoe werkt 'mijn omgeving'?

Via 'mijn omgeving' is het mogelijk om uw reservering(en) in te zien en betalingen te doen via iDeal. U dient hiervoor een account aan te maken. Dit is mogelijk via de 'mijn omgeving' button welke bovenaan onze website te vinden is. Om hier gebruik van te maken is het essentieel dat wij in het bezit zijn van het juiste e-mailadres. 

Is het mogelijk voor bezoekers te overnachten?

Overnachtingen zijn alleen voor hen die ingeschreven staan. Natuurlijk kan uw bezoek ook overnachten. De tarieven daarvoor staan vermeld in de prijslijst. U als kampeerder bent verantwoordelijk voor uw bezoek.

Hoe groot mag de voortent zijn?

De voortent mag maximaal 3,5 mtr. diep zijn. Voor reeds bestaande voortenten dieper dan 3,5 mtr. geldt een overgangstermijn. Een evt. luifel mag enkel aan de zijwanden dicht zijn en dient gedurende langere afwezigheid te worden verwijderd.

Waar mag ik parkeren?

Parkeer uw auto op uw eigen plaats of op de centrale parkeerplaats.  De afgegeven Sep-kaart voor de slagboom mag alleen gebruikt worden door diegene waaraan hij is afgegeven. Bedrijfsbusjes dienen op de centrale parkeerplaats te worden geparkeerd.

Zijn huisdieren toegestaan?

Honden worden niet toegelaten. Katten moeten aan de lijn worden gehouden.

Is open vuur of BBQ toegestaan?

Wees voorzichtig met vuur! Vuurkorven zijn niet toegestaan. Indien u gaat barbecueën, niet later dan 21.00 uur en houdt minimaal 1 emmer water binnen handbereik. Tevens dient u dit te melden bij de receptie.

Vanaf wanneer kan ik het park op en af?

De slagboom is gesloten van 22.30 uur tot 07.30 uur. Vanaf 22.30 uur moet het rustig zijn op de camping. Gedraagt u zich zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Houdt rekening met elkaar.

Vragen over reserveren

Mag ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om honden mee te nemen.

Is er nog plek op het park?

Zie hiervoor het online boeken waar u in de kalender de actuele beschikbaarheid per accommodatie kan zien.

Is er een brochure beschikbaar?

Ja, deze kun u hier online bekijken als PDF.

Vragen over faciliteiten

Is er Wi-Fi op het park?

Ja, draadloos internet is aanwezig op het park.

Waar kan ik het chemisch toilet schoonmaken?

Wilt u de (chemische) toiletemmers leegstorten in de daarvoor bestemde ruimte bij ieder toiletgebouw. Het is verboden te roken in alle gebouwen.

Wanneer is de campingwinkel geopend?

De winkel is dagelijks geopend. De openingstijden in het hoogseizoen zijn van 8:00 - 17:30 uur. In het voor- en naseizoen gelden er beperkte openingstijden. Hiervoor verwijzen wij u naar de bekendmaking bij de winkel.