NL
Welkom bij Krieghuusbelten
Menu

Dagje uit

Wandelnetwerk Salland copyright Salland Marketing 2
Achtbaanvampire

Dagje uit tips van ons!

Graag een dagje er op uit? In de buurt van Familievakantiepark Krieghuusbelten is genoeg te doen voor jong en oud. Van attractieparken tot dierentuinen, voor ieder wat wils. Houd je van actie en spanning? Breng dan een bezoek aan Walibi Holland. Liever wandelen tussen loslopende aapjes? Bij de Apenheul kan het allemaal! Wij helpen je graag een handje met wat tips en tricks voor de leukste dagjes uit in de buurt.

Voor jong en oud

De Flierefluiter

Kom jij ook boerenfratsen uithalen? Er is van alles te doen voor kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar en hun ouders, opa en oma. Bij de Flierefluiter kun je terecht bij regen en zonneschijn, want met de grootste binnen- en buitenspeeltuin is het er altijd feest: de hele dag fietsen, skelteren, glijden, klimmen, rennen en gek doen! Ontdek ook de kinderboerderij met gratis ponyrijden op echte pony's en een heuse knuffelruimte met konijnen en cavia’s. In het grote zwembad met waterglijbanen beleef je leukste waterpret!

Reserveer een ticket

Attractiepark Slagharen

Kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur vol spannende attracties die je adrenaline-level laten stijgen. Verken het park in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure!

Breng een bezoek aan Attractiepark Slagharen

Wildlands Zoo Emmen

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens of over de touwbruggen? Wie weet staat jou een onverwachte ontmoeting met een gibbon te wachten. Stap in de boatride over de Rimbula River en vaar dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten.

Ga op wereldreis in één dag

Walibi Holland

Walibi Holland is een bekend pretpark in Europa en staat bekend om zijn te gekke achtbanen! Zoveel snelle en moderne achtbanen zal je nergens anders in Europa tegenkomen. Op zoek naar adrenaline? Dan ben je bij Walibi Holland aan het juiste adres. Ook voor de kinderen zijn er genoeg leuke optredens en attracties. Een attractiepark om niet snel te vergeten! Wil jij ook een dagje hard gaan?

Bezoek Walibi Holland

Avonturenpark Hellendoorn

Een gave avontuurlijke dag uit beleven in familiepark Hellendoorn? Geniet van ruim 30 attracties, hele vette shows en een hapje en een drankje bij een van de horecalocaties. Waar begin jij? Een vet ritje in de Balagos achtbaan of toch klimmen en klauteren in de drie geheime torens? Voor jong en oud is de keuze dus reuze!

Ontdek het familiepark

Pathé Zwolle

  • Beste beeld en geluid
  • Koop je tickets online
  • Eén 4DX bioscoop
Naar de bioscoop

Apenheul

Het principe was simpel: mensen beleven meer plezier aan dieren, als de dieren het naar hun zin hebben en lekker hun gang kunnen gaan. Dus geen apen in kooien met tralies, maar grote, groene en natuurlijke buitenverblijven in een bosrijke omgeving. Een bezoekje aan de Apenheul is spannend, gezellig en heel erg leuk!

Een bezoek aan alle loslopende aapjes

Dinoland Zwolle

  • Een avontuurlijk uitje
  • Meer dan 100 dinosaurussen
  • Gemakkelijk te reserveren
Op avontuur in Dinoland

Julianatoren Apeldoorn

  • Meer dan 60 attracties & shows
  • Genoeg eet- en drinkgelegenheden
  • Tickets online verkrijgbaar
Naar Julianatoren

Speelgoedmuseum Deventer

Het Speelgoedmuseum is een geweldige belevenis voor jong en oud! Met 13.000 objecten heeft het museum de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Bijzondere poppen, prachtige poppenhuizen, treinen, verschillende soorten mechanisch en optisch speelgoed, bordspellen en games; het museum heeft het allemaal!

Beleef Speelgoedmuseum Deventer
DSF6065
Happy female kid have fun on a roller coaster in t 2021 08 30 08 04 56 utc 1
Gwen weustink Uaxe77gl Mec unsplash 1
Achtbaanvampire
Skirrgard APH Monorail 1 1
Kilyan sockalingum n W1n9e NH Osc unsplash 1
Apenheul ringstaartmaki gezin LR
The girl in the dinopark looks at the dinosaurs 2021 08 31 16 17 53 utc 1
202208260163 Julianatoren dag 2
Persfoto 7 Speelgoedmuseum Deventer foto Viorica Cernica
Neem contact met ons op!
Receptie team 2024 nobg

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen je graag met al je vragen via de mail of telefonisch.

Kom in contact