NL
Welkom bij Krieghuusbelten
Menu

Sanitair

Sanitair gebouw Krieghuusbelten 9
Sanitair gebouw Krieghuusbelten 6

5-sterren sanitairvoorzieningen

Verspreid over onze familiecamping vind je op verschillende plekken sanitaire voorzieningen. Zo hoef je vanuit jouw kampeerplaats nooit ver te lopen om een bezoek te brengen aan het toilet of de douche. Onze drie moderne en goed onderhouden sanitairgebouwen zijn voorzien van alle gewenste voorzieningen. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat onze sanitair door de ANWB beoordeeld wordt met een 9,2! 

Sanitair gebouw Krieghuusbelten 22

Sanitair van alle gemakken voorzien

Onze moderne sanitairgebouwen zijn allemaal voorzien van vloerverwarming. We hechten namelijk veel waarde aan comfort, ook in onze sanitairgebouwen. Daarnaast zijn de sanitairgebouwen vanaf elk veld goed bereikbaar en wordt ons sanitair uitstekend schoongehouden. Zo is er in ieder toilet vanzelfsprekend toiletpapier en een dispenser met seatcleaner aanwezig. De wastafels bij de toiletten beschikken natuurlijk ook over handzeep.

Als het gaat om douchen bij familievakantiepark Krieghuusbelten, hebben we overal aan gedacht. Zo omvat ons sanitair, naast de standaard douches, familiedouches, mindervalidendouches en babywasruimtes te vinden in elk van onze sanitairgebouwen. 

Lekker warm douchen

Wij laten je natuurlijk niet in de kou staan. Daarom krijg je bij de receptie een douchekaart die (tegen betaling) opgewaardeerd kan worden en vervolgens kan worden gebruikt om het warme water in onze sanitairgebouwen te activeren. Ter indicatie: € 5,- tegoed staat gelijk aan ongeveer 30 minuten warm water.

Wanneer je warm water nodig hebt, kun je de Sep-kaart plaatsen in de daarvoor bestemde kaarthouders bij de douches, waarna je direct over warm water beschikt. Vervolgens wordt er tegoed afgewaardeerd gebaseerd op het gebruik. Heb je geen tegoed meer? Dan kun je de Sep-kaart gemakkelijk op laten waarderen bij de receptie. Wel zo makkelijk!

Op ons park is een wasserette aanwezig, deze bevindt zich in het sanitairgebouw grenzend aan veld 1. Voor € 6,- draai je hier een wasbeurt. Daarnaast kost het drogen € 0,50 per 5 minuten. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd, daar hoef je bij het inpakken dus niet over na te denken. De betaling kan via de zogenaamde Airwallet, contactloos betalen in een handomdraai. Een kind kan de was doen!

Sanitair gebouw Krieghuusbelten 9

Kamperen

met privé sanitair

Ben je toch geen fan van onze gedeelde sanitairgebouwen en houd je wel van een beetje luxe? Dan kun je bij ons ook een kampeerplaats boeken met privé sanitair.
Deze kampeerplaatsen liggen direct aan een prachtige vijver, dus kun je genieten van een ontbijtje met uitzicht over het water.

Ontdek onze kampeerplekken met privé sanitair
Toilet
Neem contact met ons op!
Receptie team 2024 nobg

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen je graag met al je vragen via de mail of telefonisch.

Kom in contact