Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met binnenspeeltuin

Ben je op zoek naar een camping met binnenspeeltuin waar je kinderen zich helemaal kunnen uitleven? Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt deze mogelijkheid! Je kinderen zullen zich opperbest vermaken in de grote binnenspeeltuin met trampoline, kabelbaan, glijbanen en aparte bouwhoek.

Familievakantiepark Krieghuusbelten is gelegen in Raalte, in de provincie Overijssel. Ons park is volledig gericht op een verblijf met kinderen. Op elke hoek is er wel een speeltoestel te vinden en je hoeft hiervoor nooit ver te lopen. Naast de ontelbare speeltuinen buiten en de binnenspeeltuin is er ook een indoor- en outdoor zwembad, wandel- en speelbos én een vis-, roei- en speelvijver! Kortom, ontzettend veel speelplezier!

Bekijk de verblijfmogelijkheden

Indoorspeeltuin

Bouwhoek binnenspeeltuin

Verblijfsmogelijkheden op onze camping met binnenspeeltuin

Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven op Krieghuusbelten. Het is mogelijk om dicht in het centrum bij de binnenspeeltuin een kampeerplaats of accommodatie te reserveren. Wist je dat er over ons hele park meerdere speeltoestellen staan? Zicht op een speeltuin vanaf je kampeerplaats of accommodatie is hier bijna gegarandeerd. Zelf heerlijk met een boekje in de luie stoel, terwijl je makkelijk je spelende kinderen in het oog houdt. Genieten van een welverdiende vakantie voorzien van alle gemakken.

Mocht het weer nou wat slechter zijn, is er in onze binnenspeeltuin urenlang speelplezier! Je kinderen zullen zich helemaal uitleven in het mooie, grote toestel. Mochten ze even wat anders willen doen dan klimmen, klauteren, glijden en springen, dan biedt de bouwhoek vol met bouwblokken mogelijkheden. Hier kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en van alles wat ze maar willen bouwen.

Meer faciliteiten

Naast de binnenspeeltuin en alle speeltoestellen buiten zijn er nog tal van faciliteiten op Krieghuusbelten. Zoals je van een 5-sterren camping mag verwachten!
Breng eens een bezoekje aan het grote wandel- en speelbos, hier wandel je direct vanaf je kampeerplaats of accommodatie naar toe. Er is een grote route (3 kilometer) en een speelroute (1 kilometer) uitgezet. Na het wandelen is het mogelijk om af te koelen in het

indoor- én outdoor zwembad. Door de glazendakconstructie is het mogelijk om zowel in de open lucht als overdekt te zwemmen. En heb je de grote waterglijbaan al gezien? Voor de kleinsten is er een apart peuterbad, hier kunnen zij in alle rust alle speeltoestellen verkennen en zich heerlijk vermaken met het water dat altijd op 30 graden verwarmd is.

Klimmen in het speelbos

Boek nu je verblijf

Enthousiast geworden en helemaal toe aan een onvergetelijke vakantie? Boek dan een verblijf op familievakantiepark Krieghuusbelten en kies voor een vakantie die van alle gemakken is voorzien!

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf