NL
Welkom bij Krieghuusbelten
Menu

Pluk de dag

Luxe verhuurtent

Safaritent
BBQ Safaritent

Luxe verhuurtent

Hou je wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Op familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte kun je een luxe verhuurtent huren in Nederland! Een perfecte uitkomst als je zelf niet over een kampeermiddel beschikt. Als je een luxe verhuurtent gaat huren kan je er zo in. Dat scheelt een hele hoop inpakken! De luxe verhuurtent is van alle gemakken voorzien voor een optimaal vakantiegevoel. Als je verblijft in deze accommodatie dan proef je echt de sfeer van het kamperen, maar geniet je ook van luxe en comfort. Zo is de verhuurtent voorzien van een badkamer met douche en toilet. 

Alle luxe verhuurtenten staan op ruime comfortplaatsen en hebben zicht op een speeltuin. Zo kan je vanaf je plaats genieten van jouw spelende kinderen. De luxe verhuurtenten zijn geheel ingericht voor zes personen en uiteraard van alle gemakken voorzien, zodat het je tijdens je vakantie nergens aan ontbreek. 

Bekijk de beschikbaarheid
Watervilla

Ons kindvriendelijke vakantiepark

Familievakantiepark Krieghuusbelten is volledig kindvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Dit doen wij onder andere met: veilige en interactieve speeltoestellen, indoor- en outdoor zwembad, inclusief peuterbad, wandel- en speelbos, animatieteam en een indoor speeltuin.

Boek jouw verblijf

Onze gasten

Reviews

Patrick van der Vlist

5/5

Geweldige camping, overal speeltoestellen voor de kinderen. Animatie is geweldig, ze doen het heel goed. Normaal zal ik nooit teruggaan naar eenzelfde camping, maar de kans dat er hier nog een keer komen is heel groot.

Onze gasten vertellen graag meer over hun vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Ontdek de ervaringen en avonturen van onze gasten.  

Aafke Hietkamp

5/5

Mooie goed onderhouden camping. Mooie natuur.

Vele leuke speeltuintjes, leuk stuk bos achter de camping We hadden een safari tent gehuurd, deze was perfect! Sfeervol, mooie veranda, bedstee met daaronder een speelhoekje. Leuke enthousiaste animatie Ideale campingwinkel, goed aanbod en…

De meest gestelde vragen

Nog niet alle informatie gevonden? Geen zorgen, wij helpen je graag! Ontdek snel de antwoorden op veelgestelde vragen, zo heb jij alle informatie die je nodig hebt voor een zorgeloze ervaring. 

Zijn er horecagelegenheden bij Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Op Familievakantiepark Krieghuusbelten vind je het gezellige restaurant “Bij Ons”. Hier kan je met de hele familie genieten van de lekkerste dagmenu’s. Naast het restaurant vind je ook een snackbar, voor ijsjes, patat of snacks.

Is er een animatieteam aanwezig?

In alle reguliere schoolvakanties en alle weekenden is er een animatieteam aanwezig.

Wanneer kan ik kamperen bij Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een seizoensbedrijf. Wij zijn geopend van april t/m september. Tevens zijn de faciliteiten enkel in deze periode geopend. 

Welke faciliteiten heeft Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten is er meer dan genoeg te doen, met een ruim aanbod van voorzieningen geschikt voor zowel jong als oud. Maak kennis met onze interactieve speeltoestellen, indoorspeeltuin, (overdekte) zwembad, sportvoorzieningen en vis-, roei- en speelvijver. Of ontdek ons unieke wandel- en speelbos en neem vervolgens plaats in ons gezellige restaurant. Eén ding is zeker: bij ons verveel jij je nooit!

Wanneer is de camping geopend?

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een seizoenbedrijf. Wij zijn geopend van april t/m september. Tevens zijn de faciliteiten enkel in deze periode geopend. 

Neem contact met ons op!
Receptie team 2024 nobg

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen je graag met al je vragen via de mail of telefonisch.

Kom in contact