Welcome to Krieghuusbelten
Menu

Shoppen & Steden

Zwolle Thorbeckegracht c Marketing Oost Gerlinde Schrijver
Zwolle fietsen c Marketing Oost Gijs Versteeg naamsvermelding verplicht

Ontdek de verschillende steden

Tijdens je vakantie lekker shoppen of een van onze Nederlandse steden bezoeken? In de buurt van Raalte liggen verschillende leuke plekjes die je kunt bezoeken. Wanneer je bijvoorbeeld graag een middagje wil gaan shoppen, bezoek dan eens Enschede of Raalte. Wil je toch liever een culturele stad bezoeken? Ga dan eens langs in Overijssel of Zwolle.

Bekijk de culturele uitstapjes

Zien, ontdekken en beleven

Winkelen in Raalte

Het centrum van Raalte in het hart van Salland heeft alles te bieden om een dagje lekker te gaan shoppen, van mode tot wonen en van verzorging tot horeca: het winkelcentrum van Raalte heeft het allemaal! Wil je weten welke winkels er zijn?

Lees meer over Raalte

Leuke steden

Een vakantie in eigen land biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden om steden te bezoeken waar je normaal gezien niet zo snel heen zou gaan. Wij hebben de leukste steden van Overijssel voor je op een rijtje gezet!

  • Deventer
  • Zwolle
  • Nijverdal
  • Rijssen
  • Ommen
  • Kampen

Alle steden hebben meer dan genoeg te bieden voor een leuke dag eropuit!

IJsboerderij de Rosahoeve

Bij IJsboerderij de Rosahoeve kun je heerlijk genieten van ambachtelijk boerenijs. Tijdens een wandel- of fietstocht in de schitterende omgeving van Salland, kun je heerlijk neerstrijken op het sfeervolle terras van de Rosahoeve. Kies bijvoorbeeld voor een kopje koffie, een glaasje fris, schepijs of een heerlijke sorbet. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken in de dierenweide of speeltuin, wat zorgt voor een pleziere ervaring voor het hele gezin.

Alles over IJsboerderij de Rosahoeve
Zwolle wandelen c Marketing Oost Gijs Versteeg naamsvermelding verplicht
Zwolle BYS campagne Judith Elders NBTC Merel Tuk 2
Jason leung Bxk Mhxgd Oh8 unsplash 1
contactperson

Wij helpen u graag verder!

We'll gladly help your with all your questions through mail or phone

Contact us