Welcome to Krieghuusbelten
Menu

Wellness

Header Omgeving Wellness
Engin akyurt S Mw CQZ Wayj0 unsplash 1

Geniet, ontspan en beleef de rustieke wellness mogelijkheden in de omgeving

Ben jij op vakantie toe aan even helemaal niks doen? Even lekker relaxen en ontspannen. Waar kan dit nou beter dan bij een wellnesscentrum in de buurt? In de omgeving van Ommen liggen verschillende sauna’s en wellnesscentra om je bezoek bij Familievakantiepark Krieghuusbelten compleet te maken

Genieten en relaxen

Sauna Swoll in Zwolle

Wil je graag een unieke ervaring beleven tijdens je vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten? Bezoek dan Sauna Swoll in Zwolle. Hier geniet je op elk moment van de dag van heerlijke beauty- en wellness behandelingen, variërend van massages en schoonheidsbehandelingen tot yogalessen in de sauna.

Natuurlijk mag een hapje en drankje tijdens je bezoek niet ontbreken. Sauna Swoll is voorzien van een heerlijk buitenterras en een sfeervol restaurant met een knapperend haardvuur. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van een hapje en een drankje. Sauna Swoll in Zwolle staat garant voor een onvergetelijke ontspanningservaring.

Meer info

Sauna & Beauty Ommen

Kom even helemaal tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan heerlijk ontspannende faciliteiten, van sauna’s tot Turkse stoombaden. Alles waar jij behoefte aan hebt tijdens een dag of middag relaxen. Boek bijvoorbeeld ook verschillende (ontspannende) behandelingen, zoals ontharing of een gezichtsbehandeling.

Via de website reserveer je eenvoudig een dag en een tijdslot. Hiermee kun je je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten nog rustgevender maken

Bel direct
Camille brodard A Vi4lk Hl5 L4 unsplash 1
Camille brodard A Vi4lk Hl5 L4 unsplash 1
Receptie team 2024 nobg

Wij helpen u graag verder!

We'll gladly help your with all your questions through mail or phone

Contact us