Wij zijn met trots ANWB Top camping 2017

En dat is niet zomaar. Wij blinken uit op verschillende gebieden zoals onze ruime comfortplaatsen voorzien van 10 amp. stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en watertappunt. Daarnaast hebben bieden wij verschillende verhuuraccommodaties aan met daarbij kwaliteits faciliteiten in sanitair, speelgelegenheid, Wi-Fi en eetgelegenheden.

Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde (30 graden) zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van LED-verlichting. 

Kindvriendelijk vakantiepark

Krieghuusbelten familievakantiepark is volledig kindvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Dit doen wij met:

Interactief speelplein Krieghuusbelten

Urenlang plezier met de leukste (interactieve) spellen op ons nieuwe interactieve speelplein. Met keuze uit meer dan 20 verschillende spellen is er voor ieder kind wat wils. Speel onder andere:

  • Flessenvoetbal
  • Groepsvoetbal (4 tegelijkertijd)
  • Interactief tikkertje
  • 1 tegen 1 voetbal

Daarnaast beschikt ons speelplein over:
Midgetgolf
✔ Springkussen 
✔ Speelschip
✔ Kabelbanen 

Zeer modern en goed onderhouden sanitair

De ANWB geeft een 9,2 voor ons sanitair. Ieder sanitairgebouw beschikt over:
✔ Een familie douche
✔ Mindervalide sanitair
✔ Babywasruimte
✔ Wascabines en toiletten.

Tevens bevindt zich er op ons park een complete wasserette. 

Alle warmwatervoorzieningen werken op de Sep-kaart welke opgewaardeerd dient te worden bij de receptie. Wanneer u warm water nodig heeft dient deze kaart in de daarvoor bestemde houder te worden geplaatst waarna u direct over warm water beschikt. 

Ter indicatie voor 5 euro heeft u de beschikking over bijna 45 minuten warm water gebruik. In elke douche bevindt zich een display waarop u uw verbruik zelf kunt volgen.