Ontdek jouw ideale verblijf

Waterrecreatie Salland

Waterrecreatie Salland is een initiatief van een drietal ondernemers uit de gemeente Raalte om recreatie op het water mogelijk te maken en te bevorderen. Waterrijk Salland, Double Dutch Kite en familievakantiepark Krieghuusbelten werken samen om waterrecreatie op het Overijssels kanaal en de vijver bij familievakantiepark Krieghuusbelten te stimuleren.Logo Krieghuusbelten.jpg

Double Dutch Kite verzorgt de SUP verhuur en lessen. Dit kan zowel op het overijssels kanaal, de vijver bij de Krieghuusbelten of een combinatie hiervan. Daarnaast behoort wake-boarden op locatie d.m.v. een lier tot de mogelijkheden. Bij Waterrijk Salland en Krieghuusbelten is er naast de recreatie op de vijver ook een uitdagend fitnessparcours. Op het strandje staat een waterspeeltuin en natuurlijk kunt u ook verblijven in één van de mooie waterloges.

SUP

Stand Up Paddling

SUP staat voor Stand Up Paddling, een sport die momenteel door steeds meer mensen wordt beoefend. Stand Up Paddling is je zelf staand voortbewegen op een board door middel van een peddel. Het is een mooie manier van een full-workout in een natuurlijke omgeving.

Het is heerlijk om Sup tochten te maken en het is niet moeilijk, na een korte introductie (les) kan je zelf al aan de slag. Het kanaal in Raalte en de vijver bij familievakantiepark Krieghuusbelten lenen zich zeer goed om te suppen. Je hebt veel meer zicht dan wanneer je in een kano of een bootje zit. Bij windstille dagen en helder water kan je op de bodem, waterplanten en vissen zien. Wij beschikken momenteel zelf over 6 opblaasbare boards van het merk Fanatic en STX, voor grotere groepen en of evenementen kunnen wij grotere aantallen boards verzorgen.

Huren

Wij verhuren SUP-sets waarmee je ook zelf het water op kunt, wij spreken de datum tijd en locatie af en zorgen dat de SUP’s klaar staan voor gebruik. Als je wilt kun je bij ons ook een surfpak huren om te gebruiken bij het suppen. Voor verhuur dient er wel een contractje te worden ondertekend en een borg te worden verzorgt.

Prijzen  

Tijd SUP Pak
1 uur € 15,--  €   5,--
2 uur € 22,50 € 10,--
3 uur € 30,--  € 15,--
4 uur € 37,50 € 20,--

SUP materiaal

Lessen

Een sup-les begint met een korte instructie op de kant, we vertellen iets over de locatie en waar je op moet letten. We leggen het materiaal en het gebruik daarvan uit, en daarna gaan we het water op. Vaak beginnen we zittend op de knieën voordat we gaan staan, vervolgens doen we specifieke oefeningen en gaan we een stuk paddelen.

Voor een les (1,5 uur) zijn er minimaal 4 deelnemers nodig. De kleding voor het suppen is sportief en afhankelijk van het weer. We suppen op blote voeten en natuurlijk is er de kans dat je in het water valt, houd daar dus rekening mee. Neem voor de zekerheid een handdoek en een setje droge kleding mee, en pas op voor je telefoon die vast ook niet zo gek is op water.

Prijzen

Tijd Les SUP Pak
1,5 uur € 13,50 € 18,50  €   5,--

Wakeboarden

Wakeboarden is een watersport, waarbij de wakeboarder aan een lijn, over het water wordt getrokken. Het is een spectaculaire sport, vergelijkbaar met snowboarden maar dan op het water. 

Kneeboarden is een watersport waarbij de beoefenaar zittend met zijn knieën op een board met behulp van kabel voortgetrokken wordt. Kneeboarden is sterk verwant aan wakeboarden ook hierbij wordt de beoefenaar met behulp van een touw voortgetrokken. Double Dutch is in het bezit van een lier waarmee wij op locaties zoals het Overijssels kanaal, de vijver bij familievakantiepark Krieghuusbelten en vele andere locaties, mensen kennis kunnen laten maken met het wakeboarden en / of kneeboarden.

Wakeboarden op locatie

Heb je een evenement, feest of recreatie activiteit en heb je water in de buurt…….
Wil je graag met een aantal vrienden, collega’s of gasten op je eigen locatie wake- of knee-boarden wij kunnen dat verzorgen.

Prijzen

De basis kosten zijn € 150,--  daarnaast voor ieder uur of een deel daarvan € 35,-- extra.
Hiervoor nemen wij mee:
* De lier met minimaal 250 mtr kabel
* Een wakeboard & een kneeboard
* Minimaal één persoon voor de bediening

* Prijzen zijn alleen geldig binnen een straal van 15 km rondom
Raalte daarbuiten worden extra reiskosten in rekening gebracht.
* Alle activiteiten zijn geheel voor eigen risico.
* maximaal 5 uur

Wakeboarden materiaal

Overnachten in de waterlodge

Wilt u een paar sportieve dagen ervaren? Direct aan de vijver liggen diverse waterlodges waarin u zou kunnen verblijven. Een sportief weekend direct aan het water hoe leuk is dat! 

De Waterlodge bevindt zich op een unieke locatie, met uitzicht over een grote vijver geniet u op het overdekte terras in alle rust en ruimte van uw vakantie.  

De royale woonkamer is uitgerust met een flatscreen tveettafel, bank en een salontafel. De woonkamer is een heerlijke plek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie vakantie op ons park? Ook op koudere dagen is het prima verblijven in de geïsoleerde winterharde Waterlodges door de centrale verwarming. De Waterlodge is voorzien van een compleet ingerichte keuken met combi oven en vaatwasser

De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en wasbak.

De Waterlodge beschikt over 3 slaapkamers. In slaapkamer 1 staat een 2 persoonsbed. Dit zijn boxspringbedden. Hier staat tevens een kast voor het opbergen van kleding. De 2e slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden. Ook hier staat een kast om spullen in op te bergen. Slaapkamer 3 is een hele leuke. Dit is een heuse bedstee waar ruimte is voor 2 personen. De bedstee kan worden afgesloten met deurtjes.

Bekijk de beschikbaarheid

Geen zin om het water in te gaan? Een rondje hardlopen rondom de vijver en daarnaast gebruik maken van de fitnesstoestellen terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn met de waterwerkplaats op het strandje is dan een prima alternatief. Lekker actief en gezond bezig in de buitenlucht!

Waterlodges.jpg

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf