Ontdek jouw ideale verblijf

Vijver Raalte

Familievakantiepark Krieghuusbelten, gelegen in Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld, heeft veel faciliteiten te bieden.

Direct tegenover het park ligt een vijver van zo'n vijf hectare groot! De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Er zijn allerlei vissoorten uitgezet, zoals karpers, zeelt, snoekbaars en witvis. Om hier te vissen heeft u geen vergunning nodig. Dus u kunt uw hengel meenemen tijdens uw vakantie om heerlijk langs de waterkant te vissen.
De grootste vis die uit deze vijver is gevangen was een graskarper van ruim 38 pond

Overnachten in de waterlodge

De Waterlodge bevindt zich op een unieke locatie, met uitzicht over een grote vijver geniet u op het overdekte terras in alle rust en ruimte van uw vakantie.  

Eigenschappen

Geschikt voor 6 personen
Badkamer met doucht en toilet
Centrale verwarming
Compleet ingerichte keuken
Combi oven en vaatwasser

Bekijk de beschikbaarheid

Lekker actief en gezond bezig in de buitenlucht! Een rondje hardlopen rondom de vijver en daarnaast gebruik maken van de fitnesstoestellen terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn met de waterwerkplaats op het strandje

Waterlodges-klein.jpg

2018-05-20 09.12.421.jpg

Ruime kampeerplaatsen direct aan het water

Wij bieden u ruime kampeerplaatsen direct aan het water. Iedere plaats is een comfortplaats en beschikt standaard over 10 ampère stroomaansluitingcentrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Op deze plaats is het toegestaan om eventueel met hond te komen kamperen. Let hierbij wel op dat ons park verder geheel hondvrij is, uw hond dient op het terrein bij de vijver te blijven. 

Eigenschappen

 Direct aan het water
 10 Amp. stroomaansluiting
 Centrale antenne
✓ Ruime comfortplaatsen
 Wateraansluiting
 Vuilwaterafvoer 

Bekijk de beschikbaarheid

Kindvriendelijk vakantiepark

Krieghuusbelten familievakantiepark is volledig kindvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Dit doen wij met:

Bekijk alle faciliteiten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf